Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem látom értelmét az életemne...

Nem látom értelmét az életemnek, miért kéne élnem?

Figyelt kérdés
Mindenki csak keresztbe tesz, a boldogság elkerül, a bánataimat mindenki leszarja, senki sem szeret. Mi értelme van így az életnek, emberek?
2016. szept. 20. 21:49
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#10 Ilyen velem nem fog történni.
2016. szept. 20. 22:39
 12/27 A kérdező kommentje:
Amúgy de, az öngyilkossággal mindent megoldanék. Számomra megváltás lenne a halál.
2016. szept. 20. 22:48
 13/27 anonim ***** válasza:

Úgyse fogod megtenni, ha akarnád már megtetted volna az öngyilkosságot.

Adnék tanácsot, de én anélkül is tudok szórakozni hogy bárki szeretne engem, szóval nem igazán értem meg a helyzeted.

2016. szept. 20. 22:51
 14/27 anonim ***** válasza:
lehet h sikerült magadnak bebeszélned h megváltás lenne az öngyilkosság de ez igazából csak gyávaság,ha tényleg annyira rossz helyzetben vagy mint azt állítod és keresed a kiutat akkor nem csak siránkoznál hogy mennyire szörnyű az életed hanem tennél azért valamit h jobb legyen.Hidd el nem csak neked vannak problémáid és nehézségeid az életben,tényleg nincs értelme az életednek ha csak ki akarod őket kerülni,mert nem kitérni kell előlük hanem legyőzni őket.Szóval vagy kapd össze magad és tegyél magadért valamit vagy tényleg nem vagy életre való.Rajtad áll h mihez kezdesz magaddal.
2016. szept. 20. 22:54
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok életre való. Nem jön össze semmi. Mindent elcseszek, minden kiesik a kezemből. Tipikus balf***nak születtem. Azt kívánom, hogy bárcsak megdöglenék. Gyáva vagyok, ez igaz. De azért vagyok gyáva, mert nem merem kinyírni magam.
2016. szept. 20. 22:59
 16/27 anonim válasza:
A 6válaszadó válaszát támogatnám én is hogy valszonüleg aza bajod hogy nincs mostanaság sikerélményed de gondolom annál több kudarcod ezt a mérleget kellen elsőnek kiegyenlíteni és a késsőbi sikerekre építeni így elfognak mellete törpülni a kudarcok ezért próbáld meg a legicikéb picikéb mikroszkopikus vagy annál kisebb dolgokba is megtalálni az örömöt és ezek felhalmozása során elkezdel máshogy gondolkodni önmagadrol/másokról több olyan dolgot tevékenységet találsz amiben meglátod a lehetőséget sőt még a kudarcból is kihozhatod a lehető legjobakat. Tudom hogy ezt már hallotad meg jajj ez olyan nehéz véghezvinni stb./kifogások.De gondoltam hogy úgy is ezt akartad hallani.Úgyhogy hajrá!! Előted van minden amire építkeznél használd ki.Én is úgy kezdtem hogy na jó ezek az okoskodó szentfazekak papolnak it a világmegváltó utasításaikkal könyű nékik stb én mindig úgy hajtottam magam előre hogy na jo próbáljuk meg legfeljebb úgyse sikerül sose bíztam el önmagam hogy jajj nekem márpedig csajom lesz ilyen és ilyen szemű testalkatú stb mondjuk sokszor ezeket a módszereket is kipróbáltam de nekem nem vált be pont az ellenkezője történt és akkor nem is voltam önmagam.De legalább egy kicsit próbáld meg a kedvenc és szeretet dolgaidat szeretni aztán jönn a többi magátol vagy próbálj meg viccet csinálni mindenből amiből csak lehet ezzel máris nem gondolkodsz azon hogy kiolsd az életed.Vagy próbálj meg othon minden nap este amikor senki se lát edzeni egy kicsit nem gondolok nagy dolgokra 5huzoszkodás tolódzkodás és tárogatás 2-2l ásványvízel elég vagy még ennél is kevesebb lehet hogy ennél többet bírnál de az Szerinted könnyű akkor csináld meg minden nap nem lesz egyszerű hiába jó a fizikumod az agyad eleinte úgy is aztfogja mondani hogy jajj ne már nem akarom túl nehéz stb.de egy idő után ebből is sikerélmény válik mert akkor már eltudod mondani hogy én már egy teljes hete /hónapja majd éve edzek és persze próbálsz töbmindent belevinni a gyokorlatokba de lehet ezt csinálni a nyelvtanulással is javaslom a Dulingo nevű appot fantasztikus az iyen emberekreknek. Na és ha ezeket az eredményeket észre veszik mások Pláne a tanulmányokba ha diák vagy még akkor egyre több pozitív visszajelzést kapsz ami növeli az önbizalmadat és a tekintélyedet mások szemébe akik ezáltal felfigyelnek rád támogatni,haverkodni fognak veled.Hidd el egy hónap alatt garantálom hogy lesz legaláb egy mákszemnyi változás aminek nagyon kell örülni mert akkor már ért az a sok erőfeszítés valamit amit csináltál.Én nem aztmondom hogy magold be hogy Teljes erőbedobással megcsinálod hanem ilyesmiket mondj magadnak hogy, hozd magad ilyen lenéző helyzetbe hogy, hát nagyon nehéz megcsinálni azt az 5fekvőt vagy az aznapi 1perces angolt de ha ezek a kicsik már mennek akkor már lesz akaraterőd.Huu kiégtem ezt csak azért irtam enyire részletesen le hogy hátha valami kicsitanulságot letudsz vonni belőle mert én is sokat olvasgatam ezt az oldalt annak idején de sose találtam össze függő választ a kérdéseimre én azokból a sokszázer kérdésbl és persze az életből varrtam magamra ezeket a gondolatokat s végülis sikerült,ne búsulj eljön méga te időd mert ez nem egézséges amit most csinálsz,mondom ha mindennap legalább egy kicsit hozzátenél az életedhez valamilyen formába valamit s nemostoroznád álló nap magad akkor egy hónap alatt ha pedig nem egy félévalatt kijutaz a kelepcéből.És ne bízd el magad mert azzal csak visszafele mész és akkor ugyanott vagy mint ahol eleindultál.Sok sikert !!Majd írj ha rendbe jött az életed! Üdv 17F
2016. szept. 20. 23:18
 17/27 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt a történetet és tanulj:

[link]

2016. szept. 21. 04:35
 18/27 anonim ***** válasza:

Esetleg hagyd abba a rinyalast az onsajnalatot es viselkedj felnottkent. Mindenkivel tortenek olyan dolgok amit nem erdemelt meg, van akivel szinte csak azok tortentek es megis tud normalis eletet elni.

Nem kell agyonsajnalni magadat hanem tenni kene azert hogy jobb leted legyen.

Most irhatod hogy de nem ismerlek es nem tudom micsoda szarsagokat eltel mar at.

Ha meg tul gyenge vagy akkor menj pszichologushoz vagy ugorj a tiszaba, tokmindegy.

2016. szept. 21. 07:50
 19/27 anonim ***** válasza:

Az utóbbi 4-5 hónapom nekem is elég kemény, sorozatos kudarc, ráadásul pillanatokra még azt is hitten, hogy na most sikerült, aztán mégsem, és mint egy igazi szerencsétlen, ez így sorozatosan ment/megy, csak kudarc...

Szenvedés az időszak, amiben vagyok.

De tudod mi a legviccesebb? Mindig van rosszabb!

Ezt tartsd észben. Pár napja meghalt egy velem egykorú lány, akit látásból ismertem még régebbről, a kollégiumból. Meg belefutottam itt a gyik-en is egy kérdésben, ahol szintén rossz volt olvasni, hogy egy lány miken ment keresztül végig már gyerekkorában ( erőszak, drogok, árvaság stb).

Mindig van rosszabb...

ÉS tény, hogy az ember az aktuális problémáját, amiben benne van, sokszor nagyon rosszul tudja megélni, de erre gondolni kell.

Én is küzdöttem és küzdök, hogy elérjek valamit, mert voltak/vannak céljaim, azóta tudod miken mentem át? Mondom csak szarból a szarba megyek, folyamat ideg és kudarc ér, szenvedek és tényleg olyan szinten, hogy már mesébe illő, mennyire szerencsétlen vagyok, amiért nem találom a helyem. fel kell állnom a 4., meg az x.-ik alkalom után is a padlóról.

Az élet erről szól, hogy megvívd a saját küzdelmeidet.

És semmi sem tart örökké. Az életed sem, és ez a szenvedő időszak sem, de sokat tehetsz érte te is, hogy ez mielőbb elmúljon/változzon.

2016. szept. 21. 09:31
 20/27 anonim ***** válasza:

19-es, nagyon bölcsen látod a dolgokat, én is rengetegszer padlót fogtam, de mindig talpra álltam, olyan erős küzdőszellem van bennem, hogy soha nem adok fel semmit. A lényeg annyi, hogy az ember mindent tegyen meg a célja elérésért, úgy, hogy közben másoknak ne ártson, ha mégis elbukik fel kell állni és újra próbálkozni. Az egyik kedvenc teniszezőm, a 3-szoros GS győztes Wawrinka hitvallását követem: az ő karjára ez van tetoválva: idézve a híres ír, francia poétától, Samuel Beckett-től: "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Ami lényegében ezt jelenti:

Mindig megpróbáltad, mindig elbuktál, semmi baj, próbáld újra, bukj újra, bukj jobban!

Tehát minden kudarc egy apró lépés a siker felé, csak tudni kell tanulni a hibáinkból és mindig a legjobbra törekedni.

2016. szept. 21. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!