Miért van ez így, hogy a külsőm alapján ítélik meg a képességeim? 22L
Figyelt kérdés
Amíg igénytelenebb voltam úgy 16 éves koromig mindenki úgy tartotta ,hogy milyen okos,intelligens lány vagyok stb. Aztán a külsőmmel rengeteget kezdtem foglalkozni és soha senki nem mondja már,hogy milyen intelligens vagyok,sőt viták alkalmával elhangzott már olyan is,hogy milyen buta vagyok. Egyszer egy gyakorlati helyen is a fiúk rögtön cukkoltak és próbálták bizonygatni,hogy én buta vagyok pedig nem változott az értelmi szintem azért,mert igényesebb lettem.. Egy a lényeg a külsőm miatt rögtön degradálnak és negatívabban állnak hozzám,amikor meg igényteln voltam pont,hogy az eszem miatt szerettek mások.2016. szept. 20. 09:14
1/6 Bence_ válasza:
Külsőd egyből látszik. Könnyebb evvel piszkálni. Ha okosnak, intelligensnek tartod magad akkor nyugi. Fel se vedd.
2/6 anonim válasza:
Egyszeru eloitelet. A legtobb vakolatmester lanynak tenyleg csak szo..pasra jo a feje.
3/6 anonim válasza:
Rossz a szemléleted. Szerencsés vagy mert sokan keresnek benned akkor is értékelhetöt amikor elhanyagolod magad meg akkor is ha adsz magadra.
4/6 anonim válasza:
Mert az emberek általánosságban véve felszínesek és előítéletesek.
5/6 anonim válasza:
Le kell szarni. Ha meg nem foglalkoznál a külsőddel, akkor azért cseszegetnének, mert pl. büdös vagy. Nem tom melyik kínosabb.
6/6 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy igényesebb lettél? Mert akin 2 kiló vakolat van, az általában tényleg nem épp intelligens ember. De ha tényleg csak igényességről van szó, akkor nem tudom, mi a bajuk veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!