Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez alapján barátilag érdeklődik vagy férfiként is?
Van egy ismerősöm, aki másik városban lakik. Eddig is beszélgettünk ritkábban, de az elmúlt 3-4 hétben minden este beszélünk. Néha mélyebben, néha felszínsebben, szóval, semmi extra. Eddig foglalt voltam, kb 1 hónapja szakítottam a "barátommal" . A srác közös ismerősünk.
Azóta volt, hogy bókolt, majd korrigált, hogy nem akar gondot okozni az exemnek/exemmel. Jeleztem, hogy az exemmel már vége, majd erre hirtelen témát váltott. Volt olyan, hogy egy, a városunkban rendezett programról kérdezett (egy teljesen más témájú beszélgetés közben szúrta be ezt a kérdést), majd amikor válaszoltam, hogy mikor lesz ( azt hittem, elhív végre:D), újra témát váltott.
Nekem ez alapján úgy tűnik, puhatolózna, mi a helyzet velem- de kombinálós nőként lehet csak belebeszélem.
21L és 23F
Ez alapján lehet, hogy nem csak barátilag érdekled, csak valamiért nem mer kezdeményezni. Arra tippelek, hogy a volt barátod miatt, illetve hogy nemrég szakítottatok. A legtöbben egy hónappal szakítás után még nem állnak készen egy új szerelemre. Vagy csak simán félénk. De az is lehet, hogy tényleg csak barátként kedvel.
A helyedben én elhívnám valahová, például arra a rendezvényre, ami a városotokban lesz.
ha a fiú
1. tudja, hogy szingli vagy
2. te nem vagy dagadt
akkor ő nem férfi, és nem mer elhívni. sajnos.
innentől kezdve dönthetsz, hogy te hívod-e el, vagy beletörődsz.
tipp: írjál rá egy közös ismerősre, hogy a srác büzi-e vagy csak félénk, hogy nem mer elhívni. :D nekem egyszer egy haverommal közös lányismerős írt fb-n ilyet. röhögtem, mondtam, hogy a srác nem büzi, csak félénk. aztán megmondtam a srácnak hogy hívja már el a csajt. már 2 éve járnak.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!