Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez alapján barátil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez alapján barátilag érdeklődik vagy férfiként is?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki másik városban lakik. Eddig is beszélgettünk ritkábban, de az elmúlt 3-4 hétben minden este beszélünk. Néha mélyebben, néha felszínsebben, szóval, semmi extra. Eddig foglalt voltam, kb 1 hónapja szakítottam a "barátommal" . A srác közös ismerősünk.

Azóta volt, hogy bókolt, majd korrigált, hogy nem akar gondot okozni az exemnek/exemmel. Jeleztem, hogy az exemmel már vége, majd erre hirtelen témát váltott. Volt olyan, hogy egy, a városunkban rendezett programról kérdezett (egy teljesen más témájú beszélgetés közben szúrta be ezt a kérdést), majd amikor válaszoltam, hogy mikor lesz ( azt hittem, elhív végre:D), újra témát váltott.

Nekem ez alapján úgy tűnik, puhatolózna, mi a helyzet velem- de kombinálós nőként lehet csak belebeszélem.

21L és 23F

2016. aug. 21. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez alapján lehet, hogy nem csak barátilag érdekled, csak valamiért nem mer kezdeményezni. Arra tippelek, hogy a volt barátod miatt, illetve hogy nemrég szakítottatok. A legtöbben egy hónappal szakítás után még nem állnak készen egy új szerelemre. Vagy csak simán félénk. De az is lehet, hogy tényleg csak barátként kedvel.

A helyedben én elhívnám valahová, például arra a rendezvényre, ami a városotokban lesz.

2016. aug. 21. 18:42
 2/2 anonim ***** válasza:

ha a fiú

1. tudja, hogy szingli vagy

2. te nem vagy dagadt

akkor ő nem férfi, és nem mer elhívni. sajnos.

innentől kezdve dönthetsz, hogy te hívod-e el, vagy beletörődsz.

tipp: írjál rá egy közös ismerősre, hogy a srác büzi-e vagy csak félénk, hogy nem mer elhívni. :D nekem egyszer egy haverommal közös lányismerős írt fb-n ilyet. röhögtem, mondtam, hogy a srác nem büzi, csak félénk. aztán megmondtam a srácnak hogy hívja már el a csajt. már 2 éve járnak.

25F

2016. aug. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!