Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden nap leszólítok valakit előbb-utóbb lehet sikerem a nagy számok törvénye alapján?
Ha mindennap 10X megrugok egy fát, akkor előbb-utóbb megtanulok ITF Taekwon-dozni?
Szerintem az ismerkedés sok-sok dolog függvénye. Eleinte lelkes lehetsz pl. később már elfásult és rutinból teszed... tök felesleges. A párkeresés nem így működik!
Nyitni kell, ennek sok foganatja nincs.
A nagy számok törvénye alapján igen.
Kérdés, hogy mennyi időd van erre :)
Meg az, hogy az ital elfogadásán túl motiválja-e azt a mőt még valami, fel tudod-e kelteni az érdeklődését.
Azért a párkeresésnek ez a "nagy számok törvénye" módszer kicsit erőltetett.
Inkább olyanokhoz közeledj, akik megtetszenek valamiért, szimpatikusabbak, stb.
Jóval kevesebb van belőlük, de nagyobb öröm lesz, ha valaki igent mond.
jól kezelem a visszautasítást
hát igazából most rengeteg szabadidőm van és nagyon unatkozom
Működhet, bár nem mindegy, hogy milyen módszerrel csinálod :)
Csak arra figyelj, hogy nehogy meghívni akard egy italra, mert akkor rögtön alacsonyabb értéket mutatsz. Meg valami bevezető kéne, mert így rögtön nagyobb eséllyel mondanak nemet, na meg legtöbben valahova mennek, szóval idejük se lenne rá.
Egyébként én is így vagyok ezzel, hogy akarok leszólításokkal csajozni, csak eddig nyuszi voltam >< :(
20/F
Is-is.
Mindenesetre nagyobb esélyed van, mintha meg se szólítod. :)
Kicsit azért kifejtem, miért nem butaság mégsem ez az elhatározás, ha finomítasz rajta.
Rövid időn belül el fogod érni, hogy nem stresszhelyzetként éled meg, ha meg kell szólítanod valakit. Egyre jobban fog menni.
Lehet, buta példa, de olyan ez is, mint a call center, meg a hoszteszkedés. Első nap kezem-lábam remegett, hogy én most felhívok egy idegen embert, vagy megszólítom a plázában, és rá kell venni mindenféle hülyeség megvásárlására. Két hét múlva már nem volt gond, hogy bármikor bárkit "levadásszak".
A másik, hogy javíts azért a technikádon. Az, hogy odalépsz, és meghívod egy italra, az túl direkt, reflexből kapod rá a nemet.
Kérdezd meg, merre van az X utca, és fűzd tovább a beszélgetést. Utána elkérni a számát, hogy egyszer beülhetnétek egy italra, már egészen más.
Vagy kérdezd meg az időt, hogy elment-e a busz, nem ő hagyta el ezt a csomag zsepit, bármit ami eszedbe jut.
És nézd a reakciókat!
Elsőre nem megy? OK, de mikor romlott el? Elsőre se volt vevő, vagy akkor még igen, és utána alakult rosszul?
Sokan elrontják, hogy van egy sablon dumájuk, azzal nyomulnak, illetve ugyanúgy, mint évek óta, és nem zavarja őket, hogy ez nem jön be a csajoknak.
Kis változtatások nagy eredményekhez tudnak vezetni.
Ha így csinálod, még az is lehet, hogy belejössz. ;)
De ha csak random rohangálsz az utcán, ki iszik meg veled egy italt, az úgy elég felejtős.
így sem élem meg stresszhelyzetként.
ezzel amit írtál nem is mondasz hülyeséget, mondjuk ha eljátszanék egy szerepet, hogy XY helyet keresek mintha nem lennék idevalósi, akkor nagyobb siker lenne? hogyan lehetne tovább vinni ezt a dolgot?
mert egyébként mindent tudok hol van, szóval muszáj kamuzni
Erről nekem az a Jehova-tanujás vicc jut eszembe, hogy becsöngetnek és jön a szöveg, hogy beszélhetnénkek-e a hitről, majd rájuk vágják az ajtót. Aztán mennek a következő házhoz, becsöngetnek, újra rájuk vágják az ajtót. Majd a harmadikhoz és ott azt mondják nekik, higy "igen, beszéljenek". A két Jehova tanácstalanul egymásra néz és egyik mondja a másiknak: "És akkor most mi jön?"
Na erről a mindenkit leszólítok, akar-e inni valamit dologról ez jutott eszembe. Sorry...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!