Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Annyira irigy vagyok, mit tegyek?

Annyira irigy vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 28 eves no vagyok, bán egy másfél eves gyönyörű kislányom akit egyedül nevelek (apuka néha néha jon, de szinte ra sem nez Dórira)

Van egy jo barátnőm évek óta jóban rosszban együtt vagyunk.

Velem egyidős, de mostanába rájöttem annyira irigy vagyok ra. Ő mindig szep csinos (en orulok, ha meg tudok fesulkodni egy nap) most vett egy kicsit (nekem jogsim sincs) es egy jo párkapcsolatba él. Van 3 szakmája (Szakács, fodrász, kozmetikus) igaz egyikben sem dolgozik. Egesz nap semmi dolga szinte, mondta, hogy majd 10 ev múlva szeretne gyereket. Nem bánom a kislányom, hiszen o a mindenem, de annyira depressziós vagyok ez miatt. Mas volt ilyen helyzetben?

2016. szept. 11. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

Ne irigykedj, hanem értékeld azt, amid van!

Szerintem semmi okod nincs irigységre a barátnőd miatt, hiszen neked már van egy kincsed, ami neki még nincs.

2016. szept. 11. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Az nem gond hogy irigy vagy ra, mindenkivel megesik :)

Ha a sajat eleteddel vagy elegedetlen es nem tudod hogy mit tegyel az mar gond, akkor kerj segitseget.

2016. szept. 11. 21:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom igazán biztató válaszokat. :)))
2016. szept. 11. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Magaddal van bajod, nem vele. De amugy semmije nincs, amit ne tudnál elérni te is. Ne ra akarj hasonlítani, azt tálald ki, te kit szeretnél, es hajra!

(Van egy 5 honapos kisfiam, de 41 eves vagyok. Szívesen lennék 28. ;-))

2016. szept. 11. 21:28
 5/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, egyik sorscsapás ért a másik után, míg a húgomnak szép rendezett családja volt egy jómódú férfival. Aztán a férje elkezdett inni és mindennek vége lett. Én szép karriert futottam be, kellemes életem van, ő meg kínlódik. Mindenki máshogy halad az életben, és más a sorsa. Fiatal vagy, még nagyon sok fordulatot fogsz megérni... Ne irigykedj, haladj a saját utadon.
2016. szept. 11. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
15 évesen apám meghalt,20 évesen anyám külfölfre költözött,csak mamavolt nekem 24 éves koromban ő is meghalt.mindig én voltam az árva.összes barátomnak megvoltak a szülei,mamájuk is,testvérük,nekem az sincs,senkim nem maradt.és végül nekem lett házasságom és gyerekem elsőre ,mindegyik szakitott sok év után vagy szingli maradt,egy barátnőm él csak párkapcsolatban de félidősen elvetélt.(megszülte a halott babát) igaz sűrűn látja szüleit,tesóját,nekem senkim nincs,de akkor is szerencsétlenség amit átélt.
2016. szept. 12. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!