Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Irigy vagyok az anyámra. Mit...

Irigy vagyok az anyámra. Mit tegyek h ne legyek?

Figyelt kérdés
Idegesít h olyan ruhák jól állnak neki ami nekem nem állna jól, és idegesít h 40 éves létére jobb a teste mint az enyém 18 évesen, és még rá is tesz 1 lapáttal amikor meséli mennyien megnézték az utcán. És tegnap meg is mondtam neki h nem a korához méltóan öltözkodik hanem mint 1 13 éves kislány. Szerintetek nagyon megharagudhatott? Nagyon kezdem gyűlölni amiért folyton azt Mondja mennyire kövér közben meg csont és bőr.. Ki készít
2015. júl. 24. 11:14
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
18%

nők...

te is nézhetsz ki jól, hisz az ő génjeit örökölted...

csak te gondolom nem teszel érte...

22F

2015. júl. 24. 11:16
 2/40 anonim ***** válasza:
34%

Az hogy neki ennyire rossz a testképe (kövérnek érzi magát miközben nádszál) nem a te ügyed. Ez amúgy a ritkább felállás amiről írsz mert nekem pl és sztem sok másnak is az anyukája az évtiezedek alatt jó sok kilót felszedett és elég előnytelenül öltözkedik, itt Bp-n időnként még kicsit kellemetlenül is érzem magam vele :( Az az anyukádon múlik, hogy mennyire sértődős típus. A legjobb amit tehetsz, hogy engedd el ő hogy öltözik és hogy néz ki, sajnos ez adottság. Helyette - nem írtad neked miért nem állnak jól bizonyos ruhák - de tegyél esetleg a jó célért. Sport, egészséges táplálkozás és egy kis stílusbeli tudatossághoz pár hasznos könyv jó alap:

[link]

[link]

2015. júl. 24. 11:19
 3/40 anonim válasza:
10%

Nem biztos, hogy az anyjára ütött.

Egyébként mi is szoktunk ezzel szórakozni, ha látunk anya-lánya párost, akkor direkt az anyjára nyomulunk rá.

Az anya ilyenkor csqk úgy dagad a büszkeségtől, a lányt meg eszi meg a guta, hogy őt le se szarja senki, pedig teljesen azt hitte, hogy ő a bálkirálynő

2015. júl. 24. 11:22
 4/40 A kérdező kommentje:
Anyám apám és a húgom is sovány csak én Vagyok dagadt a családban.. De sportolni nem szeretek és nem is sportolhatok a lábam miatt,,ug
2015. júl. 24. 11:22
 5/40 anonim ***** válasza:
11%

"De sportolni nem szeretek és nem is sportolhatok a lábam miatt"

Miért mi a bajod a lábaddal?

"Mondja mennyire kövér közben meg csont és bőr"

nem lehet, hogy anyád lánya vagy? :)

am linkelnél képet anyukád és a te alakodról?

22F

2015. júl. 24. 11:26
 6/40 Költőnő? ***** válasza:
33%
hát pedig a mozgáson kívül sok esélyed nincs. Azért vagy irigy, mert te semmit nem teszel igazából magadért.
2015. júl. 24. 11:32
 7/40 anonim ***** válasza:
13%
ja képet mert igy nem tudunk mit irni láthatatlanba
2015. júl. 24. 11:53
 8/40 anonim ***** válasza:
31%
Ez aztán nem semmi! A pofán leszakadna ha bármiért irigy lennék a saját anyámra! Szégyelld magad!
2015. júl. 24. 11:53
 9/40 anonim ***** válasza:
46%
Én sem anyukám génjeit örököltem... Neki 65 kg volt a legmagasabb súlya, terhesen. Magas, és vékony volt világéletében. Még jól nézhetne ki, de már 60 elmúlt, és nem vigyázott magára. De a haja még mindig erős, hosszú, gyorsan nő. Én az apai ági géneket örököltem. Bár nem vagyok nagy darab (167/52), de ha nem figyelnék, elhíznék könnyedén. Örököltem görbe lábat, lúdtalpat (én se hittem, de ilyet is lehet...), a hajam egy szènaboglya. Súlyom ellenére "combos" vagyok, keskeny, csontos vállal. Szóval anyu szöges ellentéte. De soha, ismétlem soha egy percet sem voltam rá irigy, féltékeny. Az meg, hogy utáljam érte... Nonszensz. Kifogást keresni könnyű, találni is lehet, csakhogy attól még nem változik semmi. Ha tudsz járni, sétálhatsz. Úszni mèg gerincproblémával is lehet. Normálisan enni is lehet, az màr olyan 50/60%... Szóval emeld fel a s.gged, és ne a kifogást gyártsd.
2015. júl. 24. 11:57
 10/40 anonim ***** válasza:
72%

Bárki bármit is mondd, nem szabadna senkire sem irigynek lenned. Nem ő a hibás a te alakodért, ennyi erővel minden vékony nőt utálhatnád...ne akarj olyan lenni mint a sok gyűlölködő teltebb nő, akik minden karcsú nőre fintorognak, és számukra mindenki aki csinosan öltözik az céda. A megkeseredéstől aztán pláne nem leszel szebb. Ne hasonlítgasd magad másokhoz, mindig magadhoz képest kell jól kinézned. Anyukádat meg ne sértsd meg ilyenekkel, vannak nagyobb gondok is az életben, és ha egyszer meghal nem ez fog számítani...

A lábaddal egyébként mi a baj?

2015. júl. 24. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!