Irigy vagyok az anyámra. Mit tegyek h ne legyek?
nők...
te is nézhetsz ki jól, hisz az ő génjeit örökölted...
csak te gondolom nem teszel érte...
22F
Az hogy neki ennyire rossz a testképe (kövérnek érzi magát miközben nádszál) nem a te ügyed. Ez amúgy a ritkább felállás amiről írsz mert nekem pl és sztem sok másnak is az anyukája az évtiezedek alatt jó sok kilót felszedett és elég előnytelenül öltözkedik, itt Bp-n időnként még kicsit kellemetlenül is érzem magam vele :( Az az anyukádon múlik, hogy mennyire sértődős típus. A legjobb amit tehetsz, hogy engedd el ő hogy öltözik és hogy néz ki, sajnos ez adottság. Helyette - nem írtad neked miért nem állnak jól bizonyos ruhák - de tegyél esetleg a jó célért. Sport, egészséges táplálkozás és egy kis stílusbeli tudatossághoz pár hasznos könyv jó alap:
Nem biztos, hogy az anyjára ütött.
Egyébként mi is szoktunk ezzel szórakozni, ha látunk anya-lánya párost, akkor direkt az anyjára nyomulunk rá.
Az anya ilyenkor csqk úgy dagad a büszkeségtől, a lányt meg eszi meg a guta, hogy őt le se szarja senki, pedig teljesen azt hitte, hogy ő a bálkirálynő
"De sportolni nem szeretek és nem is sportolhatok a lábam miatt"
Miért mi a bajod a lábaddal?
"Mondja mennyire kövér közben meg csont és bőr"
nem lehet, hogy anyád lánya vagy? :)
am linkelnél képet anyukád és a te alakodról?
22F
Bárki bármit is mondd, nem szabadna senkire sem irigynek lenned. Nem ő a hibás a te alakodért, ennyi erővel minden vékony nőt utálhatnád...ne akarj olyan lenni mint a sok gyűlölködő teltebb nő, akik minden karcsú nőre fintorognak, és számukra mindenki aki csinosan öltözik az céda. A megkeseredéstől aztán pláne nem leszel szebb. Ne hasonlítgasd magad másokhoz, mindig magadhoz képest kell jól kinézned. Anyukádat meg ne sértsd meg ilyenekkel, vannak nagyobb gondok is az életben, és ha egyszer meghal nem ez fog számítani...
A lábaddal egyébként mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!