Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Irigy vagyok az anyámra. Mit...

Irigy vagyok az anyámra. Mit tegyek h ne legyek?

Figyelt kérdés
Idegesít h olyan ruhák jól állnak neki ami nekem nem állna jól, és idegesít h 40 éves létére jobb a teste mint az enyém 18 évesen, és még rá is tesz 1 lapáttal amikor meséli mennyien megnézték az utcán. És tegnap meg is mondtam neki h nem a korához méltóan öltözkodik hanem mint 1 13 éves kislány. Szerintetek nagyon megharagudhatott? Nagyon kezdem gyűlölni amiért folyton azt Mondja mennyire kövér közben meg csont és bőr.. Ki készít
2015. júl. 24. 11:14
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
31%

A #10-es válaszoló sejtése beigazolódott: "mint a sok gyűlölködő teltebb nő, akik minden karcsú nőre fintorognak, és számukra mindenki aki csinosan öltözik az céda"

Mi ronda, formátlan gebék, akik felemeljük a seggünket és megpróbáljuk kihozni magunkból a legjobbat...utálj minket, bátran, úgy talán nem lesz az életed egy hót keserű sz@r

2015. júl. 24. 12:36
 22/40 anonim ***** válasza:
71%
nem azért tisztelünk embereket mert szebbek nálunk, hanem a belső értékeik miatt, a dolgok miatt amiket elértek és letettek az asztalra...a kinyílvánulásod után téged kéne a legkevésbé tisztelni...
2015. júl. 24. 12:41
 23/40 anonim ***** válasza:
92%
Irigy vagy anyukádra, mert jobban néz ki nálad, aztán meg jól érzed magad így, és 70 kg felett szép egy nő. Ha szerinted anyukád csúnya, minek vagy rá irigy? Mert őt megnézik, és dicsérik? Ja, várj, lehet, hogy mégsem 70 kg fölött a legszebb a nő? Dagadt, kisebbségi komplexusos, tenni nem akaró irigy ember vagy, Miss Röfi. :) Jó étvágyat az ebédhez!
2015. júl. 24. 13:15
 24/40 anonim ***** válasza:
37%

Hát,drágám,ha neked az a jó,hogy dagadt vagy,és szerinted az a szép,akkor mire vagy irigy? Arra,hogy anyukádat dicsérik,mert jó alakja van,te meg kövér vagy? Nem azt mondom,hogy legyél csont és bőr,de igazán eljárhatnál edzeni,hogy ne csak háj legyen rajtad,hanem izom is,és akkor már elfogadható lennél,képzeld.Nem kifogásokat kell keresni,hanem meg kell dolgozni a szép alakért.Nem koplalni kell,hanem mértékkel kell enni.Édességekből ritkán szabad enni,húsból mértékkel,zöldséget-gyümölcsöt minden nap kell enni,gabonát,rostokat tartalmazó ételt gyakrabban,fehér kenyér nuku,inkább a teljes kiőrlésű cuccok,mint a rozsos kenyér,barna kenyér.Lisztes kajákat,mekit hanyagolni,és minden nap edzeni,de előtte kérdezz meg egy edzőt,hogy milyen edzéstervet ajánl neked,kardió,fitnesz,vagy valami.Nem kell mindenről lemondani,csak egészségesen kell enni,és akkor megengedhetsz magadnak egy KEVÉS(!!!) édességet,mellette pedig tornázni kell.Ennyi az egész,ebbe nem kell belehalni.Ja és még valami: nem kell állandóan nassolni kaja előtt,kaja után,mert ettől csak hízni fogsz.Meg egyébként reggelire kell a legtöbbet enni,mert azt az energiát,amit beviszel kajálással a szervezetedbe,mind hasznosítani fogja,tízórainak elég egy alma,ebédre leves+valami főétel,uzsonnára valami könnyebb saláta,és vacsorára egy pohár tej,vagy joghurt,vagy valami,mert ha vacsira sokat eszel,és zsírosat,a szervezeted elraktározza a zsírt,és fájni fog a hasad éjjel.Egyébként napközben sok vizet fogyassz,és kerüld a cukros üdítőket,és az alkoholt,mert lassítja az anyagcserét,és nem fogsz fogyni+ha sokat iszol,becsiccsentesz tőle,és ha ez gyakran előfordul,a májad látja kárát.

Szóval,remélem,hogy megfogadod a tanácsomat,és elkezdesz helyesen étkezni,és áttérsz az egészséges életmódra,különben könnyen szembetalálod magad a plusz kilókkal,sőt a szív-és érrendszeri betegségekkel,valamint a cukorbetegséggel is.Egyébként ebből a szempontból irigyelheted édesanyád,mert míg ő egészséges,te addig szépen szeded fel a kilókat,majd az orvos mondja,hogy rengeteg zsír veszi körbe a szíved,és tényleg ráfog a diétára meg a tornára.Ha pedig nem csinálod,mert lusta vagy hozzá,könnyes szemmel intünk búcsút.Bocs,ha túl hosszú lett,de muszáj volt tájékoztatnom téged az elhízás következményeiről.További szép napot! ;)

Egy 12 éves lány

2015. júl. 24. 14:26
 25/40 Költőnő? ***** válasza:
71%

hű, na én is módosítanék akkor ha én gebe vagyok...

Alaktalan amorf zsírdisznó vagy, aki ráadásul rettentő hülye, lusta és gonosz is. Tessék, akkor itt az igazság rólad látatlanban. Remélem jobb így. Zabáljátok akkor csak halálra magatokat, pusztulat negyvenévesen; sok boldogságot.

Eszem megáll az ilyen gyökérpálcákon, aszt még neki áll feljebb.

2015. júl. 24. 14:36
 26/40 anonim ***** válasza:
40%

Pff. Irigy vagyok az olyan emberekre, akik képesek a más szemükben a szálkát, de a magukéban a gerendát sem észrevenni... boldog életük lehetne, ha magukkal, és nem mindig másokkal lennének elfoglalva.

Én is gebe vagyok, nem egy barátságom ment már tönkre hasonló irigység miatt. Jah, jól áll rajtam minden ruha, és megfordulnak utánam a férfiak kivétel nélkül.

Ehhez naponta egy vagy két órát jógázom és legalább egy órát tornázom, mellette táncolok vagy kerékpározok.

Enni, köszönöm, többet eszem mint a nagy darab férjem, csak én le is dolgozom.

Aki azt hiszi, hogy a lustasága okán felszaladt kilókat le fogja adni ha egy hétig koplal, az nagy tévedésben van.

Speciel én csak röhögni tudok az ilyen embereken: szitkozódnak, átkozódnak, irigykednek, leszólnak minden 70 kiló alatti nőt,de megmozdulni, na azt soha!

Legalább találnának maguknak valami mást amiben tehetségesek, amit felmutathatnak, de a legtöbb esetben ezt sem teszik meg. Könnyebb másokat bírálni.

2015. júl. 24. 15:00
 27/40 anonim ***** válasza:
55%
Marhára irigykedem, hogy 40 évesen már minimum cukorbeteg leszel, meg küzdesz a magas vérnyomás ellen egy maréknyi gyógyszerrel. De mivel se sportolni, se egészségesen étkezni nem vagy hajlandó, 60 éves korodra kihullanak a fogaid, megvakulsz, meg esetleg a lábad is levágják a cukorbetegséged miatt. Már ha addig el nem patkolsz valami egyéb, a kövérségedhez köthető betegségben. Tényleg irigylésre méltó életed van te szépség...
2015. júl. 24. 15:13
 28/40 anonim ***** válasza:
86%
Szégyelld magad, rosszindulatú, buta, kövér kamasz! Milyen érzelmi világod, lelked van neked, hogy így vagy képes írni az édesanyádról? "Nagyon kezdem gyűlölni.."?! Őt, akinek az életedet köszönheted? Visszataszító vagy, jó szót sem érdemelsz.
2015. júl. 24. 15:36
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

Tudjátok, hogy ha buta, kövérnek hívjátok, csak még jobban ilyen lesz? Senki nem ajánlott fel akár tanácsot, akár normális párbeszédet. Először még nem a külső számít, aztán már buta, kövér... tehát akkor mégis számít, ha lehet vele fájdalmat okozni.

Persze ez nem menti fel a kérdezőt, de ugyanolyanok vagytok.

2015. júl. 24. 16:27
 30/40 Költőnő? ***** válasza:
írtuk h mozogni pedig kell. Mind tesszük. Nyilván nem érzi így jól magát, azért irigy. De már ne is haragudj, azzal h vki lusta és a fajdalmát haraggá gyúrva ink gyűlöl és támad; azzal egy netes oldal mit tud kezdeni?
2015. júl. 24. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!