Irigy vagyok az anyámra. Mit tegyek h ne legyek?
A #10-es válaszoló sejtése beigazolódott: "mint a sok gyűlölködő teltebb nő, akik minden karcsú nőre fintorognak, és számukra mindenki aki csinosan öltözik az céda"
Mi ronda, formátlan gebék, akik felemeljük a seggünket és megpróbáljuk kihozni magunkból a legjobbat...utálj minket, bátran, úgy talán nem lesz az életed egy hót keserű sz@r
Hát,drágám,ha neked az a jó,hogy dagadt vagy,és szerinted az a szép,akkor mire vagy irigy? Arra,hogy anyukádat dicsérik,mert jó alakja van,te meg kövér vagy? Nem azt mondom,hogy legyél csont és bőr,de igazán eljárhatnál edzeni,hogy ne csak háj legyen rajtad,hanem izom is,és akkor már elfogadható lennél,képzeld.Nem kifogásokat kell keresni,hanem meg kell dolgozni a szép alakért.Nem koplalni kell,hanem mértékkel kell enni.Édességekből ritkán szabad enni,húsból mértékkel,zöldséget-gyümölcsöt minden nap kell enni,gabonát,rostokat tartalmazó ételt gyakrabban,fehér kenyér nuku,inkább a teljes kiőrlésű cuccok,mint a rozsos kenyér,barna kenyér.Lisztes kajákat,mekit hanyagolni,és minden nap edzeni,de előtte kérdezz meg egy edzőt,hogy milyen edzéstervet ajánl neked,kardió,fitnesz,vagy valami.Nem kell mindenről lemondani,csak egészségesen kell enni,és akkor megengedhetsz magadnak egy KEVÉS(!!!) édességet,mellette pedig tornázni kell.Ennyi az egész,ebbe nem kell belehalni.Ja és még valami: nem kell állandóan nassolni kaja előtt,kaja után,mert ettől csak hízni fogsz.Meg egyébként reggelire kell a legtöbbet enni,mert azt az energiát,amit beviszel kajálással a szervezetedbe,mind hasznosítani fogja,tízórainak elég egy alma,ebédre leves+valami főétel,uzsonnára valami könnyebb saláta,és vacsorára egy pohár tej,vagy joghurt,vagy valami,mert ha vacsira sokat eszel,és zsírosat,a szervezeted elraktározza a zsírt,és fájni fog a hasad éjjel.Egyébként napközben sok vizet fogyassz,és kerüld a cukros üdítőket,és az alkoholt,mert lassítja az anyagcserét,és nem fogsz fogyni+ha sokat iszol,becsiccsentesz tőle,és ha ez gyakran előfordul,a májad látja kárát.
Szóval,remélem,hogy megfogadod a tanácsomat,és elkezdesz helyesen étkezni,és áttérsz az egészséges életmódra,különben könnyen szembetalálod magad a plusz kilókkal,sőt a szív-és érrendszeri betegségekkel,valamint a cukorbetegséggel is.Egyébként ebből a szempontból irigyelheted édesanyád,mert míg ő egészséges,te addig szépen szeded fel a kilókat,majd az orvos mondja,hogy rengeteg zsír veszi körbe a szíved,és tényleg ráfog a diétára meg a tornára.Ha pedig nem csinálod,mert lusta vagy hozzá,könnyes szemmel intünk búcsút.Bocs,ha túl hosszú lett,de muszáj volt tájékoztatnom téged az elhízás következményeiről.További szép napot! ;)
Egy 12 éves lány
hű, na én is módosítanék akkor ha én gebe vagyok...
Alaktalan amorf zsírdisznó vagy, aki ráadásul rettentő hülye, lusta és gonosz is. Tessék, akkor itt az igazság rólad látatlanban. Remélem jobb így. Zabáljátok akkor csak halálra magatokat, pusztulat negyvenévesen; sok boldogságot.
Eszem megáll az ilyen gyökérpálcákon, aszt még neki áll feljebb.
Pff. Irigy vagyok az olyan emberekre, akik képesek a más szemükben a szálkát, de a magukéban a gerendát sem észrevenni... boldog életük lehetne, ha magukkal, és nem mindig másokkal lennének elfoglalva.
Én is gebe vagyok, nem egy barátságom ment már tönkre hasonló irigység miatt. Jah, jól áll rajtam minden ruha, és megfordulnak utánam a férfiak kivétel nélkül.
Ehhez naponta egy vagy két órát jógázom és legalább egy órát tornázom, mellette táncolok vagy kerékpározok.
Enni, köszönöm, többet eszem mint a nagy darab férjem, csak én le is dolgozom.
Aki azt hiszi, hogy a lustasága okán felszaladt kilókat le fogja adni ha egy hétig koplal, az nagy tévedésben van.
Speciel én csak röhögni tudok az ilyen embereken: szitkozódnak, átkozódnak, irigykednek, leszólnak minden 70 kiló alatti nőt,de megmozdulni, na azt soha!
Legalább találnának maguknak valami mást amiben tehetségesek, amit felmutathatnak, de a legtöbb esetben ezt sem teszik meg. Könnyebb másokat bírálni.
Tudjátok, hogy ha buta, kövérnek hívjátok, csak még jobban ilyen lesz? Senki nem ajánlott fel akár tanácsot, akár normális párbeszédet. Először még nem a külső számít, aztán már buta, kövér... tehát akkor mégis számít, ha lehet vele fájdalmat okozni.
Persze ez nem menti fel a kérdezőt, de ugyanolyanok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!