Irigy vagyok az anyámra. Mit tegyek h ne legyek?
Az én anyukám is vékonyabb nálam de én pl. nem vagyok dagadt, szép formás alakom van.Nagyobb de kerek fenekem és alkatilag nekem szélesebb lett a csípőm de nem vészes szerintem kifejezetten nőies. Viszont persze, hogy neki vannak olyan ruhák, amik jobban állnak, mint nekem de nem érzem azt, hogy én irigy lennék rá. Akkor volt ebből baj, mikor a túlsúlyos mamám kezdett el cikizni, hogy anyám vékonyabb meg ő fiatalnak is vékonyabb volt, mint én. Ez azért szerintem durva volt és nem tudom minek ilyeneket megjegyezni, mikor nem voltam soha de soha még a kövér kategória vagy a kicsit dundi kategória közelében sem.Persze mikor egy szerelmi bánat miatt a 169 centiméteremhez 47 kg társult akkor már össze sz*rták magukat és onnantól tabu téma az én alakom mamámnak. :D Én jól el vagyok se nem vékony, se nem husis. Sportolni meg igenis tudsz még szar lábbal is pl. úszni de sok múlik a kaján is.Ameddig ilyen megkeseredett, akarat gyenge és a célokért tenni nem akaró maradsz addig tuti, hogy sikered sem lesz.
2015. júl. 24. 12:01
12/40 A kérdező kommentje:
Én nem fogok sportolni se lemondani a h
jó kajakrol, mert szeretem magam így h husis vagyok de engem az idegel fel h miért nem olyanok mint én és még meg is jegyzik h csak én vagyok dagadt, amúgy meg anya se tesz semmit csak keveset eszik, de én nem fogok keveset enni csak azért h 5 kilóal kevesebb legyek, mert mikor keveset ettem csak 5kilót fogytam, akkor már inkább leszek 5kiloval több de eszem a finom kajákat, sőt pasimat is folyton bántják h ő is olyan dagadt mint én.. És h mi Vagyunk a két kucu hordó.. Ők még fittek és soványak..
O%? Most komolyan? Nektek rendbe van hogy a saját édesanyátokra irigykedtek? Jézusom! SZÉGYEN!!!
Én húzok innen! Szép napot!
2015. júl. 24. 12:12
14/40 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a lábam műtve volt és 2 hónapig nem áltam rajta most meg alig bírok menni is, és ez miatt most híztam is
ha nektek így jó éljetek így...
próbáld ignorálni ezeket ha nem hagyják abba próbáld meg a visszavágást...
2015. júl. 24. 12:13
16/40 A kérdező kommentje:
Szerintem jogosan v agyok irigy és utálom ha folyton basztat engem és a pasim a dagadtsagunk miatt
soha nem lehetsz jogosan irigy senkire. Magyarázhatod itt h miért vagy túlsűlyos de ez csak nettó kifogás a lustaságodra. Ha jól éreznéd magad így, nem lennél irigy.
2015. júl. 24. 12:23
18/40 A kérdező kommentje:
Inkább tisztelnetek a húsos embereket mert ők sokkal szebbek mint ti gépek, ti is irigyek vagytok mi ránk amiért ilyen szépek vagyunk, na ebből elég, igenis 70 kilo felett szép 1 no és 100 kg felett szép 1 férfi!!
Ha jól érzed magad a bőrödben akkor miért vagy irigy? Mert nem érzed magad jól a bőrödben, azért. Utáld akkor az egész világot, ne mozogj semmit...de csak szólok, fiatalon még egy ducibb lány is szép tud lenni, de idővel öregszik a test, és ha nem tartod karban mozgással megnézheted magad 40 évesen. Ha lemész egy termálfürdőbe akkor megnézheted a jövődet...nem akarlak megbántani, de látom hiába puhatolózunk itt neked szép szavakkal, te nekünk próbálod megmagyarázni hogy miért neked van igazad, és írjuk hogy mit tegyél, de mindenre csak a kifogásokat keresed...ha neked így jó, nekünk is.
2015. júl. 24. 12:33
Uhh es itt nehanyan segiteni akartak neked... Hat gratulalok.
2015. júl. 24. 12:34
Kapcsolódó kérdések: