Irigy vagyok az anyámra. Mit tegyek h ne legyek?
"Amúgy meg a lábam műtve volt és 2 hónapig nem áltam rajta most meg alig bírok menni is, és ez miatt most híztam is"
Ez majd elmúlik. Utána sportolhatsz. Ha szeretsz enni egy dolog, de nem csak a hizlaló és egészségtelen kaják a finomak.
Ha sportolni sem akarsz, csak zabálni, akkor ne csodálkozz, és ne másokra legyél irigy.
"És tegnap meg is mondtam neki h nem a korához méltóan öltözkodik hanem mint 1 13 éves kislány."
AZért én ezt megnézém. Szerintem csak te akarod leplekben látni, hogy ne irritáljon, hogy ő nem kövér.
Megtudhatnánk, hogy milyen magas vagy és hány kiló? És anyukád milyen?
" igenis 70 kilo felett szép 1 no és 100 kg felett szép 1 férfi"
EZ nem más, mint önigazolás, és saját magad becsapása.
Anyuka is vastagon hibás, mert nem veszi észre, hogy a lányának problémái vannak, és nem segítve, szeretettel fordul felé.
A kérdezőnek pszichológusra lenne szüksége, mert amíg gyűlölet van benne, addig nem fog tudni tovább lépni és tenni valamit az egészségéért. A kövérség elsősorban eü probléma, és csak másodsorban esztétikai.
bocs, de mi van? :D:D:D:D:D
zabálsz, nem sportolsz, elhízol és anyádra irigykedsz aki 'nem csinál semmit csak keveset eszik'? :DD valószínűleg hasonló alkatotok/genetikátok van, tehát ha egy icipicit megerőltetnéd magad, akkor lefogyhatnál. ja hogy tenni nem akarsz érte? :D ha meg annyira elégedett vagy, ne irigykedj...
az igaz, hogy 70 kilósan/kicsit felette is lehet szép egy nő, de akkor, ha 180 centi körül van és mondjuk sportol :D
Valoszinu kamu kerdes de ha megse..
Figyelj en voltam 90 kg a 168 cm-hez. Sportoltam es vissza vettem a kajabol igy lefogytam 62re es nagyon tetszettem magamnak, de sajna 3 ev alatt szepenlassan vissza jott 6 kg igy 68 vagyok most. Az az 5 kilo amit te leadtal lehetne tobb is :)
es nem kell magadat a jo kis kajaktol megfosztani. Ha porkolt van itthon, vagy spagetti (kedvenceim) ugyan ugy eszek belole. Ebedkor egy tanyerral. :) (a tanyer nem egy hordo csak egy sima tanyer :DD) es ha reggelizel meg vacsizol melle normalisan meg sportolsz napi 20-30percet nem csak jobb lesz a kozerzeted, de csinosabb is leszel egy ido utan :)
22l
Sajnos, kérdező, te könnyen hízol.
És hiába jönnek az okosok, igen is genetika, nem csak ki-be kalória, én bármit felzabálhatok mozgás nélkül, és 168/52 vagyok. Más tartja az alacsony szintet és sportol, és nem fogy, vagy csak keveset. Én meg pizzát zabálva vagyok 52 :D
Nem rosszindulatból íróm, de igenis figyelembe kell venni, hogy a kalóriákaz nem minden szervezet dolgozza fel ugyanúgy.
De ha valaki nem ilyen szerencsés, annak tenni kell ellene. Nekem is van handicap-em, de nem ez a kérdés. SOkszor cserélnék egy kövérrel, mert ő többet tehet, mint én, egy bizonyos dologban.
Mielőtt jön valaki azzal, hogy a fiatal, meg egyebek, 40 felett vagyok, bármit megzabálok, és nem hízom.
Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!