Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Irigy vagyok az anyámra. Mit...

Irigy vagyok az anyámra. Mit tegyek h ne legyek?

Figyelt kérdés
Idegesít h olyan ruhák jól állnak neki ami nekem nem állna jól, és idegesít h 40 éves létére jobb a teste mint az enyém 18 évesen, és még rá is tesz 1 lapáttal amikor meséli mennyien megnézték az utcán. És tegnap meg is mondtam neki h nem a korához méltóan öltözkodik hanem mint 1 13 éves kislány. Szerintetek nagyon megharagudhatott? Nagyon kezdem gyűlölni amiért folyton azt Mondja mennyire kövér közben meg csont és bőr.. Ki készít
2015. júl. 24. 11:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg a lábam műtve volt és 2 hónapig nem áltam rajta most meg alig bírok menni is, és ez miatt most híztam is"

Ez majd elmúlik. Utána sportolhatsz. Ha szeretsz enni egy dolog, de nem csak a hizlaló és egészségtelen kaják a finomak.

Ha sportolni sem akarsz, csak zabálni, akkor ne csodálkozz, és ne másokra legyél irigy.

"És tegnap meg is mondtam neki h nem a korához méltóan öltözkodik hanem mint 1 13 éves kislány."

AZért én ezt megnézém. Szerintem csak te akarod leplekben látni, hogy ne irritáljon, hogy ő nem kövér.

Megtudhatnánk, hogy milyen magas vagy és hány kiló? És anyukád milyen?

2015. júl. 24. 17:50
 32/40 anonim ***** válasza:
39%

" igenis 70 kilo felett szép 1 no és 100 kg felett szép 1 férfi"

EZ nem más, mint önigazolás, és saját magad becsapása.

2015. júl. 24. 17:51
 33/40 anonim ***** válasza:
56%

Anyuka is vastagon hibás, mert nem veszi észre, hogy a lányának problémái vannak, és nem segítve, szeretettel fordul felé.

A kérdezőnek pszichológusra lenne szüksége, mert amíg gyűlölet van benne, addig nem fog tudni tovább lépni és tenni valamit az egészségéért. A kövérség elsősorban eü probléma, és csak másodsorban esztétikai.

2015. júl. 24. 17:55
 34/40 anonim ***** válasza:
56%

bocs, de mi van? :D:D:D:D:D

zabálsz, nem sportolsz, elhízol és anyádra irigykedsz aki 'nem csinál semmit csak keveset eszik'? :DD valószínűleg hasonló alkatotok/genetikátok van, tehát ha egy icipicit megerőltetnéd magad, akkor lefogyhatnál. ja hogy tenni nem akarsz érte? :D ha meg annyira elégedett vagy, ne irigykedj...

az igaz, hogy 70 kilósan/kicsit felette is lehet szép egy nő, de akkor, ha 180 centi körül van és mondjuk sportol :D

2015. júl. 24. 18:11
 35/40 anonim ***** válasza:
60%

Valoszinu kamu kerdes de ha megse..

Figyelj en voltam 90 kg a 168 cm-hez. Sportoltam es vissza vettem a kajabol igy lefogytam 62re es nagyon tetszettem magamnak, de sajna 3 ev alatt szepenlassan vissza jott 6 kg igy 68 vagyok most. Az az 5 kilo amit te leadtal lehetne tobb is :)

es nem kell magadat a jo kis kajaktol megfosztani. Ha porkolt van itthon, vagy spagetti (kedvenceim) ugyan ugy eszek belole. Ebedkor egy tanyerral. :) (a tanyer nem egy hordo csak egy sima tanyer :DD) es ha reggelizel meg vacsizol melle normalisan meg sportolsz napi 20-30percet nem csak jobb lesz a kozerzeted, de csinosabb is leszel egy ido utan :)

22l

2015. júl. 24. 21:31
 36/40 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos, kérdező, te könnyen hízol.

És hiába jönnek az okosok, igen is genetika, nem csak ki-be kalória, én bármit felzabálhatok mozgás nélkül, és 168/52 vagyok. Más tartja az alacsony szintet és sportol, és nem fogy, vagy csak keveset. Én meg pizzát zabálva vagyok 52 :D

Nem rosszindulatból íróm, de igenis figyelembe kell venni, hogy a kalóriákaz nem minden szervezet dolgozza fel ugyanúgy.

De ha valaki nem ilyen szerencsés, annak tenni kell ellene. Nekem is van handicap-em, de nem ez a kérdés. SOkszor cserélnék egy kövérrel, mert ő többet tehet, mint én, egy bizonyos dologban.

2015. júl. 24. 22:00
 37/40 anonim ***** válasza:

Mielőtt jön valaki azzal, hogy a fiatal, meg egyebek, 40 felett vagyok, bármit megzabálok, és nem hízom.

2015. júl. 24. 22:02
 38/40 anonim ***** válasza:
"íróm" Bocsánat, "ÍroOm".
2015. júl. 24. 22:05
 39/40 anonim ***** válasza:
Csak kifogasokat keresel...
2015. júl. 24. 23:20
 40/40 anonim ***** válasza:
56%
Persze mindenkinek mas a genetikaja. Nekem a baratnoim nagy resze sovany es zabalhat barmit, en meg a levegotol is hizok, radaskent egy betegseg miatt csomo dolgot nem ehetek amiket imadok. Most ezert utalnom kellene oket? Nem hiszem..:D tenni kell ellene.. Es mint az elobb is irtam par hozzaszolassal ezelott, hogy 5 kilo szep teljesitmeny lehet annal meg tobb is :)
2015. júl. 25. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!