Meddig lehet hagyni, hogy egy anya számon kérjen, elvárjon dolgokat a gyerekeitől? Lehet-e egy anya irigy a gyerekére? Vagy olyan világot élünk, amikor normális dolog a viszály?
Az egész lényed olyan taszító, pedig csak pár mondatot írtál, ami nekem bőven elég lenne ahhoz, hogy a "minél távolabb tőled, annál jobb" cimű fejezetet alkalmazzam. Hát még az, aki személyesen ismer téged.Ismeretlenül és mindenféle irigység nélkül irom ezt.
Nekem ez a véleményem.
hmm.. 36 évesen családdal miért akarsz még mindig megfelelni anyukádnak ????
nem vagy már gyerek hanem felelős családanya !
szerintem ne akarj !
felesleges mert nem értékeli!
helyedben minimalizálnám a kapcsolatot vele és inkább a testvéred fele nyissál ....
Ez egyértelmű, hogy a kérdező nő? Szerintem nem.
Nekem a fenti írás elég zagyva, nem értem, mire akarsz kilyukadni, vagy mi is pontosan a kérdésed...
Csak szerintem férfi a kérdező??? Legalábbis az együtt kidóbóskodott az öccsével rész alapján nekem nagyon úgy tűnik.
Szerintem a tesóddal ülj le, beszéljétek meg a dolgokat, ha anyud kavar, legalább ti tartsatok össze.
Az irígység sajnos egyre gyakoribb dolog családon belül is, ezzel nem tudsz mit csinálni.
Miből gondoljátok, hogy nő a kérdező?
Szerintem az öcséddel igyekezz javítani a kapcsolatot. A hibáztató, vádaskodó szülő nagyon lehúz, tudom milyen. Örökösen résen lenni,mit mondjak, mit ne mondjak, mibe fog belekötni, min fog megsértődni. Ha nem éltek együtt, könnyebb távol tartani magadat ettől.
ha ocsedel jo volt a kapcsolat, vele epitsd vissza. anyad nyilvan olyan amilyen. ti tesok tartsatok ossze. anyukad osszeugrasztasaira meg legyinteni. megfelelni meg plane nem kell a szulonek felnottkent.
en se felekek meg az anyamnak. minket is probal tesommal rendszeresen osszeugrasztani, de tudjuk milyen anyu, igy erre tojunk megfelelni meg mar kamaszkorunkban se akartunk neki. ugyis lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!