Szerintetek ez így normális? Csak én vagyok irigy?
A helyzet az hogy már nagyon régi a telóm (5 éves) és nagyon szertnék egy újat kapni..úgy volt h jövő húsvétra kapok,de úgy érzem apám minden mozzanatomat felhasználja h ne kelljen vennie ...pl.multkor suli után elfelejtettem bekapcsonli és nem ért el...Szóval a mostani állás az hogy nem kapok.....A problémám nem is ez hanem hpgy a 6 éves öcsém kap egy újabb krosszmotort (ez lesz neki a 3.)
Akkor most ez normális?!Én örüljek egy zacskó gumicukornak amíg ő megkapja a pár miskás motort
Am 14 vagyok
Am egy hat éves bizony kinövi a motort, ha kicsivel megy, balesetveszélyes. Ez a telefonodról nem mondható el.
Jövő húsvét... Irigylem a problémád.
Csak sajnos apám nem az a fajta aki meggondolja magát
Amúgy a telóm mivel 5 éves szinte kezelhetetlen,elromlott a kijelzője...de ez ugye apámat nem érdekli csak az hogy az ő kicsi fiának jó legyen tőlem meg sajnál mindent
Szia.
Elolvastam a kérdésed és a többi ember válaszát. 1 kérdésem felmerűlt, hogy miért nem próbálsz meg az anyukáddal beszélni erről az új telefonos vétel dologról? (Előre elnézést ha direkt nem említetted meg.)
Melesleg a kérdésedre válaszólva, nem ez így nem normális. Olyan mintha az öcséddel kivételezne, pedig, pont az lenne 1 szülő dolga ha több gyereke van, hogy ugyan úgy szereti mindkettőt és ugyan úgy megadja mindkettőnek azt amire szüksége van, már ha persze megtudja adni.
A másik, hogy jövő húsvét még elég messze van, addig még csomó minden történhet, változhat. :)
szerintem ma már a telefon alapdolog. 14 évesen meg nyilván nem tudod megvenni magadnak, mivel még nem dolgozhatsz. neki kéne megvennie. nem mondom,hogy most aztán kötelessége százezres telefont venni.. nem.
de 20-30 ezerért már egész jó telefonokat lehet kapni.
az 5 éves telefonod már valószínűleg tele van hibával is, nem ennyi időre vannak tervezve,hanem 1-2 évre. utána előjön minden bajuk,belassul,hívás közben megszakad és egyéb finomságok.
szóval szerintem neked van igazad, egy mobiltelefon nem olyan nagy kérés,hogy éveket kelljen rá várnod. én biztosan megvenném a gyerekemnek.
beszélj anyukáddal vagy a nagyszüleiddel,hogy nem -e tudnának segíteni.
Remélem ez lesz:P
Amugy visszatérve én tényleg nagyon tudok örülni a más örömének de ez tényleg már sok...
off : 1. meg jo hogy nem meg is dicserjuk apukat , hogy nagy osszegu motort vesz az egyik gyereknek, a masiknak meg semmit... nincs azzal baj, hogy annak motort vesz, de hogy a masik gyerekenek egy par tizezres telefont nem bir kiszoritani, az abszurd....
valasz: nincs sporolt penzed vmennyi? felhasznalhatnad azt, 30-40 , foleg 50 ezer korul mar korrekt mobilt is kapni, ha van valamennyid, kerd anyukadat / nagyszuleidet , hogy potoljak ki vmennyivel, cserebe ne kerj sznapra karacsonyra semmit.
"Lehet a fiút jobban szereti."
Ha 1 szülőnek több gyereke van akkor illő lenne mindegyiket ugyan úgy szeretni-e. Még ha butaságot is követ el a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!