Ez normális? Féltékeny vagyok, vagy csak irigy?
Furcsa a barátnőd de végül is nem a tulajdonod (már :-D ) a pasi.
Azért megértem az az érzéseidet, bármilyen gyarlóaki is :-)
Szerintem is van benned irigység és féltékenység is. És ezért nem tudlak elítélni! De azt meg nem tudom elképzelni, h milyen barátnő az ilyen. Nekem A barátnőmmel vagy egy ilyen "megegyezésünk", h a másik pasijára expasijára soha!
Bár az ízlésünk is tök más ezen a téren :)
Íjj.Azért elég kemény szerintem,így barátok között az ilyesmi.Mondjuk láttam már hasonlót.
A srác direkt felszedte az exének a barátnőjét,hogy fájdalmat okozzon vele.Sőt a lány egyik unokatestvérével is együtt volt egy darabig.Ez volt a bosszú.
Nálatok viszont túl jól sikerülhetett a dolog.
Lehet én gondolom rosszul, de szerintem nincs azzal baj, ha a barátnő összejön az EXbarátjával. Már semmi köze hozzá, akkor meg miért ne lehetnének együtt?
Egyébként megértem, hogy valahol zavar a dolog, de van köztetek majdnem 10 év korkülönbség. Szerintem még éld az életed, ismerkedj, utazgass, ráér még a gyerek.
Szerintem sincs ezzel baj, de meg tudom érteni, hogy te nem tudsz neki örülni.
De szerintem ez az érzés majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!