Féltékeny vagyok a barátnőm barátnőire, normális ez?
Figyelt kérdés
Régen sok barátnőm volt,de ahogy családot alapítottam mind elpárolgott.Majd egy régi barátnőmmel újra felvettük a kapcsolatot majd egy éve.De nekem csak ő van barátnő,de neki van több is rajtam kívül.Bár azt mondja,hogy én vagyok a legfontosabb mind közül.Mégis aggódom,hogy ő is elillan,féltékeny vagyok a többi barátnőire.2011. aug. 7. 22:22
1/1 anonim válasza:
A barátnők nem mennek szabira,meg nem tűnnek el az életedből csak úgy.Bocsi,de neked nincs barátnőd.Egyszer én is haverkodtam egy csajjal,azt hitte,hogy birtokolhat,elszámoltatott,meg hasonlók és soha többé nem kerestem.Nehogy így járj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!