Csak én látom úgy, hogy ez nem normális? Vagy én nem vagyok az, h ezért féltékeny vagyok?
Szia!
Most írjam meg, hogy valószínű nem betegesen féltékeny vagy, hanem van rá okod?
Nem tudom hány éves vagy, meg nem könnyű a gép mellől tanácsot írni, de olyan nagy az Élet nevű óceán és annyi halacska van még benne....:)
sztem jogosan vagy féltékeny, én is az lennék. :S
ez a szeretlek, hiányzol, és hogy még haza is vitte, nálam biztos kiverné a biztosítékony.
mondd meg a csajnak, ha eddig nem tartott igényt a barátodra, akkor most is hanyagolja!
Az ember nem ír ellenkező nemű barátjának ilyeneket, jogos a felháborodás. Beszéld meg ezt a barátoddal, és ha támadó pozíciót vesz fel(mi jogod van beleszólni a barátságaimba? stb), akkor felteheted a kérdést magadnak: Tisztel engem ez az ember? Én vagyok neki a legfontosabb?
Megingott a bizalom, és van alapja.
Innentől bármi lehet, megcsalás is, de lehet, hogy tényleg csak barátok(nem hiszem, ha már van múltjuk), rajtad múlik, hogy hogyan döntesz.
Szia!
Ugyanez a szitu nálunk is detto, csak nálunk még a csaj ilyet is irt a barátomnak,hogy kipróbálná egy menetre...meg mindig kimegy elé a buszra,meg hasonlók...mondjuk nálunk annyi más,hogy a barátom közben koptatja...
amugy szerintem sem ok nélküli a féltékenységed.
20/L
Ez nehéz, mert ugye a lány lekoptatta, de a barátod ugye akart valamit tőle és ez nem teljesült be.
Azzal önmagában még nem lenne baj, ha ellenkező nemű a legjobb barátja, de igy szerintem én is féltékeny lennék.
Nekem is fiú a legjobb barátom, sőt, ő volt az első komoly kapcsolatom, de mi ugye lezártuk a dolgot és azóta is tökéletesen "működünk" barátokként.
Mi is szoktuk egymásnak irni, hogy "szeretlek" és hogy "hiányzol" (barátként), tehát ez még nem ok az aggodalomra.
De mint irtam, itt nem egy lezárt dologról van szó, mint nálunk, hanem a barátod részéről ez egy beteljesületlen vonzalom.
Ez igy már teljesen más.
Nem tudom, mi a jó megoldás ilyen helyzetben, ha "eltiltod" őket egymástól, az sem jómegoldás, de igy meg magadat emészted.
Tényleg nem tudom...
Igazából csak a barátod tudja, mit érez i9gazából.
Nehéz ügy az biztos.
L/24
Te ismered a Párodat! Nekem van egy fiú barátom, akinek, ha beszélünk telfonon én is szoktam mondani, hogy jó lenne egyszer összefutni, meg hiányoznak a régi nagy beszélgetések.
Mondjuk mi nem egy városban lakunk, és lassan egy éve nem találkoztunk. DE! Ha egy helyen laknánk és buliban leKO-znám magam akkor tuti, hogy hazavinne. Ezért barát.
De azzal is képben vagyok, hogy az ilyen barátságok mindig kényesek...
Szóval...nem könnyű neked, de semmiképp se válaszd a támadást.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!