Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez így normális?...

Szerintetek ez így normális? Csak én vagyok irigy?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy már nagyon régi a telóm (5 éves) és nagyon szertnék egy újat kapni..úgy volt h jövő húsvétra kapok,de úgy érzem apám minden mozzanatomat felhasználja h ne kelljen vennie ...pl.multkor suli után elfelejtettem bekapcsonli és nem ért el...Szóval a mostani állás az hogy nem kapok.....A problémám nem is ez hanem hpgy a 6 éves öcsém kap egy újabb krosszmotort (ez lesz neki a 3.)

Akkor most ez normális?!Én örüljek egy zacskó gumicukornak amíg ő megkapja a pár miskás motort

Am 14 vagyok

2016. máj. 15. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%

Jaj, telóm helyett tesómat olvastam, vagyis hogy nagyon régi a tesód, 5 éves, és szeretnél újat. :DDDDDDD Jaj de nevettem.

Sok szerencsét, remélem kapsz egy új telefont. :)

2016. máj. 15. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy a 6 (hat) éves öcséd a harmadik több millió forint értékű krosszmotort kapja apukádtól ajándékba? Érdekes családod lehet...
2016. máj. 15. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Kevés az információnk a véleményalkotáshoz.

Pl. megvan most mind a három krosszmotor? Ha nem, akkor valószínűleg apuka mindig eladta a régit és annak ára ment bele az újba.

Attól, hogy a telefon 5 éves, attól még nem kell kicserélni. Azért kell, mert már szinte használhatatlan. Az más kérdés, hogy akkor nem egy év múlva, hanem amint lehetőség van rá.

Persze nem tudjuk, hogy szüleid hogy vélekednek a telefonodról. Ha pl. úgy vélik (jogosan vagy nem jogosan), hogy a telefon azért van rossz állapotban, mert nem vigyázol rá, akkor érthető, ha nem törik magukat azért, hogy újat vegyenek, amit ismét leamortizálhatsz.

Az se mindegy, hogy mennyire fontos, hogy elérhető légy telefonon. Ez az életviteledtől és a családi szokásaitoktól függ, amibe mi nyilván nem látunk bele.

2016. máj. 15. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindkettőtöknek vér szerinti apja, vagy neked csak mostoha? Csak mert tök úgy viselkedik.
2016. máj. 16. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!