Mi a véleményed az irigy emberekről?
Konkrétan mit csináltak veled, ami olyan visszataszító volt, Kérdező?
Én az általánosító kérdéseket sem tudom elfogadni, olyan emberektől akik minden problémát egy sarkított egyszerű kis általánosítással akarnak letudni.
Pl. Én azt is visszataszítónak látom, mikor egyes ismerőseim pöffeszkedő flegma viselkedéssel arra panaszkodnak, hogy sokan nem kedvelik őket, majd ráfogják, hogy azért nem, mert mindenki irigy rájuk. Holott nem éppen arról van szó.
Vagy gondolj arra, hogy összejössz a legjobb barátnőd pasijával. Majd te kezded szívatni, hogy ne zavarja ez őt, ne legyen irigy.
Vagy a lakásodban bulikat rendezel, és hangosan ereszted a zenét, és a szomszédaidról lekicsinylően beszélsz, ha ezt megmerik szólni, mert csak "irigyek".
Ha úgy vesszük és nem csak az irigy embereket utálom, hanem azokat, akik mások személyes dolgaival foglalkoznak.
Például elítélheted azt, amit veled, vagy másokkal csinálok, de amit a saját személyes-szférámban, otthon a magánügyeim közt, azt meg nem igazán.
Persze vannak olyan emberek is természetesen, akiknek az indokuk az irigységre értelmetlen és visszataszító. De nem minden esetben, egyszerűen olyan emberekkel szemben, akik annyira azt nézik, hogy csak nekik legyen jó, hogy közben másoknak ártanának mindenféle formában, fondorlatosan és álszent módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!