Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok csak ennyire irigy?

Én vagyok csak ennyire irigy?

Figyelt kérdés
Sulis koromban utáltam ezt a napot meg az egész sulis éveket, de így, hogy melóra vagyok rákényszerülve visszasírok mindent, még az általánost is. És most irigylem a diákokat, hogy suliba mehetnek.
2016. aug. 31. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ja, tulajdonképpen egész jó dolog, naponta a sok szellemileg alulmaradt kis taknyos közé menni, tűrni a hülyeségüket, és a menők elvárásainak megfelelni. A szülők nyakán lógni, és a családiból élni. Elviselni minden évszakban egy szünetet, míg halálra nem unja magát az ember. Felszínes emberekkel barátkozni, csak hogy ne egyedül legyen túl azon a pár éven, lélegző céltáblakènt. Mekkora szar lehet már, melózni, külön élni a családtól, saját keresetből megélni, saját szabályok szerint. Mind vissza sírjuk.
2016. aug. 31. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
#1 Ezt jól megaszontad
2016. aug. 31. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
De van benne igazság! Huh
2016. aug. 31. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
#1 aha ja.. nagyon jó érzés mikor 1 hónapot azért dolgozol, hogy kifizesd az egyedüli élés összes költségét.. és amint ezzel megvagy egy árva forint se marad a pénztárcádban!
2016. aug. 31. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Van aki 180ból sem él meg, van aki 70ből is képes.
2016. aug. 31. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Nem en is ... ejszakaiba dolgozom nem is annyira sokert. Visszasirom a gimit
2016. szept. 1. 00:28
 7/8 MZ.per.X ***** válasza:

22:58...Nem feltétlenül kell olyan munkát csinálnod ami éppen csak a túlélésért fizet.

Én amúgy egy részét visszasírom, régen mintha lassabban telt volna az idő, hazaértem és még csomó mindent csináltam, most hazaérek és bumm már holnap reggel van :D

Amúgy számomra az általános suli de főleg a középiskola a kiközösítésről szólt, ehhez képest a munkahelyen szinte barátokra leltem, szóval én inkább dolgozok.

2016. szept. 1. 07:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát itt is ott is teljesíteni kell. Csak a munkahelyen már keményebb a tét. Ha zűr van anyu nem húz ki a bajból. De hát felnőttek vagyunk.

A gyerekévek elmúlnak tetszik vagy sem. (bár sokan azért járna 8-10 évig egyetemre, hogy még ne kelljen felnőni) SZtem ne irigyeld őket, az idő múlik ez az élet rendje. Ha a munkahelyed nem ok, próbálj váltani, de nem hinném, 20 éves fejjel szívesen visszaülnél a középsuliba.(no ez csak élc volt, mielőtt túl komolyan vennéd)

2016. szept. 1. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!