Ha nem kedvelek egy hírességet és kijelentem miért mindig azzal jönnek a rajongók hogy irigy vagyok rá és soha nem érek el annyit mint ő?
Érdekes.. beszélgettél már azzal a hírességgel? Vagy csináltatok együtt valamit, hogy így kijelented, hogy nem kedveled? :D
Rengetegen elfelejtik, hogy a hírességek is emberek, és nekik is van magánéletük amit a paparazzik osztanak csak meg. Az alapján kár valakit azonnal leszólni.
Azért jönnek vele mivel, mint írtam, úgy szólod le, hogy egy szót sem tudsz róla. Emellett egy híresség oldalán senki sem a "negatív" emberkékre kíváncsi, aki utálja nem megy oda kijelentgetni dolgokat, meg nem is foglalkozik vele. Maximálisan ignorálja az életéből.
"azzal jönnek a rajongók hogy irigy vagyok rá és soha nem érek el annyit mint ő?"
Inkább Győzike/Herby féle "hírességek" rajongói szokták mondani: irigy,csináld utána..stb :-D
Mert aki korpa közé keveredik,azt megeszik a disznók.
Én pl. Kim Kardashiant és Rihannát nagyon nem szeretem.
Kim egy felkapaszkodott c..ánylány,van egy férfias festett feje,egy szakajtókosár nagy valaga,rövid,tuskó lábai,abszolút nem értem,hogy mit csodálnak rajta. Nálam az irigyelt nő nagyon nem itt kezdődik. A két nagy mellén kívül nincs is rajta semmi jó.
Rihanna meg túljátsza magát,indokolatlanul túlcifrázza az éneklést,már-már fülsértően. Nem szimpatikus.
Attól függetlenül több hírességet is szimpatikusnak találok,nem vagyok az a tipikus károgós fajta.
"Érdekes.. beszélgettél már azzal a hírességgel? Vagy csináltatok együtt valamit, hogy így kijelented, hogy nem kedveled? :D"
És te csináltál valamit vele(ük), beszélgettél már azz(ok)al a hírességg(ekk)el aki(ke)t kedvelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!