Szerintetek van olyan ember akit mindenki szeret, elfogad? Ha igen milyen emberi tul. Ságai vannak az ilyen embereknek? Ismertek ilyen embert, akár hírességet is, élőt vagy halottat?
Szerintem nincs olyan ember, akit mindenki szeret és ez így van jól. Nem kell mindenkinek megfelelni és csak olyat tenni, ami mindenkinek jó, ugyanis az lehetetlen. Ha így él az ember, akkor szinte teljesen feladja önmagát, olyan se hús, se hal, hiszen nem mer ellentmondani, nem mer igazából kiállni önmagáért, mert akkor ellenségeket szerezhet.
A legfontosabb önmagunk tisztelete, az, hogy a döntéseink után a lehetőségekhez képest nyugodt és tiszta legyen a lelkiismeretünk, még ha egyes embereknek a döntéseink nagyon nem is tetszenek.
én kb 23 éves koromig éltem álomvilágban azt hittem engem mindenki szeret
nem nagyképűségből de tényleg soha nem volt nézeteltérésem..
na aztán kiderül h van aki pont ezért nem kedvel mert kétszínűnek tart meg unalmasnak stb..
szóval esélytelen h legyen ilyen ember
Nem, nincs ilyen ember. Vannak kellemesebb és kellemetlenebb emberek. Azok akik jobban odafigyelnek a másikra és jó beszélgetőtársak gyorsabban tesznek szert ismeretségre és általában (de tényleg csak általában) jobban szeretik az emberek.
Mivel minden tulajdonság lehet az egyik embernek jó a másiknak rossz ezért nincs ember a Földön akit mindenki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!