Szerintetek irigy vagy mi baja van?
Egy férfi folyamatosan ilyeneket írkál a képeim alá facebookon.
A legutóbbi két írása:
"Akik gazdagok tudjátok hogyan keresik a pénzt?Én tudom mert míg én kevés bért kapok és arra se hajlandóak hogy bejelntsenek és milliókat kaszálnak az én szakmunkám miatt.Ők mit csinálnak?Csak a seggükön ülnek és nyújtják a kezüket a pénzért és elmondanám hogy ezek a szánalmas piócák arra sem képesek hogy egy szöget beverjenek otthon!!!
Most mivel a (itt a keresztnevemet említette) pióca apuci kicsi lánya ,akkor miért lenne normálisabb itt akárkinél is.Ő sosem fogja értékelni hogy az a táska ami röpke 60 ezerbe kerül az valakinek egy teljes fizetése egy hónapban tegyük fel hogy a nők a gyárakban akik éhes szájakat etetnek otthon nem sokkal több a havi fizetésük...Én keresek havonta 120 at ez tudod mire elé te elkényeztetett gumicsirke???Segítek két táskára meg egy kötélre amivel felakasztanálak!!!"
"Nos felvilágosítalak benneteket!
Akinek sok pénze van az vagy beleszületett vagy jó sokat lopott és ezt bátran állítom!Itthon ez csak úgy működik hogy akinek van pénze azért a pénzért tuti más dolgozott meg,szóval tehát ezt a pénzt az embertől elveszi.Rengeteg vállalkozásnál van az hogy a szakmunkás ember 120ezer ft-ot visz haza míg a főnökeik egész nap csak az irodában meresztik a seggüket és csak az érdekli őket hogy mi átlagemberek minél jobban tömjük ki a zsebüket pénzel amit mi keresünk meg nehéz ,profi minőségi munkával.És mi az amit cserébe kap az ember?120 ezer vagy z alatt és egy olyan munkahelyi környezetet ahol lefossák azt ha az ember vegyszert lélegez be ahol nem jelentik be az embert és még szabit se adják ki.
A lényeg az ha valakinek van pénze az tuti hogy más pénzét költi mert azért a pénzért más dolgozik meg!Míg a gazdagok egy rohadt szöget sem képesek beverni otthon.Szóval aki azt írja hogy nem bűn a gazdagság az téved mert azoknak az embereknek a bérét költi aki megdolgozott érte!!!"
Tiltsd le.
Szerintem beteges, hogy ilyen kisregényeket ír a képeid alá.
Irigy, de nem is kicsit.
Tiltsd és töröld az ismerőseid közül.
#5 Nem biztos, hogy volt előzménye, vannak ilyen emberek, akik nem bírják nézni, ha a másiknak jobb élete van, és ahelyett, hogy a sajátjukon próbálnának javítani a gép előtt ülve irigykednek, szidják a "gazdagokat" és áthárítják rájuk a felelősséget.
Kedves kérdező, ezekből a sorokból lerí az irigység és a rosszindulat, egyetértek az előttem szólókkal, tiltsd le ezt az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!