Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért öltöznek a jó csajok...

Miért öltöznek a jó csajok kihívóan, k. -ásan?

Figyelt kérdés
Ezzel arra hívva fel a figyelmet, nem mindíg azét akit érdekel, inkább nagy többségben nem a potenciális partnerét, hogy d g j + ! Aztán meg be mer sértődni, ha bepróbálkoznak nala.Valoszinűleg már nincsen szükségük ujabb partnerre, van bőven elég. Inkább visszafogottabban kellene kinézniük és átengedni a terepet annak, akinek nagyobb szüksége lenne rá, hogy kihívóan öltözködjön.
2016. szept. 2. 20:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mi a f. ért akarsz még jobban bejönni a fiuknak, amikor eleve jól nézel ki? naponta 5 srácot fogyasztasz vagy mi?
2016. szept. 2. 20:45
 12/15 A kérdező kommentje:
szerintem meg azért akarnak bejönni , mert Önbizalomhiányosak, De Nagyon!
2016. szept. 2. 20:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem akarok én senkinek se bejönni, de ha valaki alapból jól néz ki ha a kisujját töri se lesz belőle csúnya ember.
2016. szept. 2. 21:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem itthon is ki van dobva a mellem, pedig egyedül élek. Meg fogsz lepődni, leszarom, más mit gondol.
2016. szept. 2. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Azt élvezik ,ha nézik őket és a pasik csorgatják a nyálukat az alig takaró cuccok láttán. Aztán flegmán osztogatják a bepróbálkozóknak az elutasítást,ettől felsőbbrendűnek képzelve magukat.

Pedig örök igazság hogy ami eladó azt teszik ki a kirakatba.. no de szabad ország ugyebár, arra lehet hivatkozni.

2016. szept. 3. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!