A lányok miért öltöznek fel ilyen kihívóan, ha szórakozni mennek?
Figyelt kérdés
jaj, persze, tudjuk, te éppen nem, sose tennél ilyet, de rajtad kívül a többire gondolok
2014. aug. 16. 18:11
2/10 anonim válasza:
Ja mert szórakozni mennek plusz versengés.
3/10 anonim válasza:
Többségük magára akarja vonni a figyelmet.
Van aki pasi bolonditásból.
S van aki szexet akar.
4/10 anonim válasza:
Ezek legalább tudják mit kell felvenni buliba :D
5/10 anonim válasza:
" de rajtad kívül a többire gondolok"
Nem ez a többség.
Amúgy azért mert ízléstelen, magamutogató, retek ringyók. Ezt akartad hallani?
6/10 anonim válasza:
Mert legalább tudjuk melyik nő után érdemes elmenni buli alatt a WC-be és amíg a DJ pörgeti a lemezeket addig jól megb_szni a WC-be a csajt. A ruhát sem nehéz róla letépni, nincs rajt túl sok...
7/10 SullaFelix89 válasza:
Mer már nem olvassák eleget a bibliát.....
8/10 anonim válasza:
Azért én nem sok lányt látok így öltözködni,pedig gyakran járok bulizni.
Ne legyél ilyen régimódi!
9/10 anonim válasza:
mert szeretik kicsípni magukat. szeretik, ha vonzóak. sokan viszont csak maguk miatt csinálják, meg hogy begyűjtsenek pár elismerést...
10/10 anonim válasza:
én is mindig kicsípem magam,ha szórakozni, fesztiválozni megyek,de nálam ez csak farmer+tornacipő+csöcskidobós haspóló kombót jelent. a cél perzse az ismerkedés,meg néha ingyenpia (vagy egyéb :D) is becsúszik. nem szoktam sem leszopni senkit a wc-ben, sem szexelni a szórakozóhelyen, de ha nagyon tetszik valaki, akkor smárolunk és megkapja a számom...persze fesztiválon más, ott közel van a sátor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!