Miért öltöznek a jó csajok kihívóan, k. -ásan?
Azért mert semmi más értékelhető tulajdonságuk sincs ami megfognà a pasikat. Így hàt maradt a cici-popó mutogatás.
Hiába néznek ki jól ha olyan hülyék mint a tök.
Ez az állításod nem teljesen igaz. Én jó csajnak számítok, mégse öltözködök kihívóan, főleg azért mert úgy gondolom, hogy nem utcára való viselet. Még így is ha farmer-póló szettben vagyok akkor is felfigyelnek rám. Semmi szükségem a még nagyobb magamutogatásra.
Egy példa: Van egy barátnőm, legutóbb mikor buliztunk ő felvett ilyen ócska nejlon ruhát amiből épp csak a segge nem látszott ki. A fiúknak nyilván tetszett, de nem hinném, hogy azért mert olyan nagyon csinos lett volna.
Nekem van egy nagyon szép nyári ruhám(fehér alapon narancssárga virágmintás). Kb térdig ér az alja, de a felső része is úgy van megcsinálva, hogy nincs dekoltázsa. Amikor abban sétáltam az utcán csomóan visszafordultak, biciklis rám csengetett meg ilyenek.
Szerintem a kisugárzás és egy tényleg csinos ruha többet ér, mint a magamutogatás. Tapasztalataim szerint ez sokkal jobban bejön a fiúknál.
Sajnos ennek ellenére is sok olyan férfivel hozott össze a sors, akik csak meg akartak d*gni.
Lényegében mindig lesznek férfiak, akik csak megd*gni akarják a lányokat, de olyan lányok is lesznek mindig, akik p*csásan öltözködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!