Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem látni a jó Nőket...

Miért nem látni a jó Nőket kigyúrt macsó pasasokkal?

Figyelt kérdés
Általában egyedül szoktam látni őket vagy átlagos férfiakkal az utcán.Talán nem jön be nekik és ez csak egy sztereotípia?
2016. szept. 2. 12:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
18. az egyik szálkásabb és be van kenve meg fel van javítva photoshop-pal a másik meg nincsen és kicsit zsírosabb , meg kevesebb rajta az izom
2016. szept. 2. 21:06
 22/28 anonim ***** válasza:
És? Elemezni magam is tudom. Elmondtam, nekem mi a különbség, mert én hoztam fel.
2016. szept. 2. 21:08
 23/28 anonim ***** válasza:

21:05, a kox akkor is felhoz valamennyi izmot a metabolizmus folyamatának eredményeképpen, ha semmit nem edz az illető, ahogy a növekedési hormon és a tesztó is, nem véletlen van ennyi kokszos hülyegyerek aki nyakra-főre zabálja ezt a sok szart, mert komolyan azt hiszi, hogy csak eleget kell beszedni belőle, oszt akkor ő lesz a Herkules, edzeni se kell.

A "felfújt izmot" pedig konkrétan úgy kell elképzelni, hogy nem maga az izom nő meg, hanem egyszerűen vizet, zsírt és salakanyagokat tart vissza benne a szer. Többek közt a Napó is ilyen, nem véletlen becézik "paraszt-kox"-nak.

Ha szerinted hülyeséget beszélek, akkor a testépítek.hu oldalnál tégy panaszt. Ott mellesleg le van vezetve a szerek hatásmechanizmusa is, de olvashatsz Drugs Bunnyt is egész nyugodtan.

2016. szept. 2. 21:10
 24/28 anonim ***** válasza:

Növekedési hormon senkiben nincs akit te az utcán látsz, ezt garantálom, és az már nem felfújt izom, hanem víz és zsír, amit általában a tesztoszteron aromatizálódása okoz, ez ellen szokás antiösztrogént szedni, és persze nem methandienone-t kell szedni amit a sok nyomorék szokott.

Szerintem én teljesen tisztában vagyok a különböző szerek hatásmechanizmusaival és te meg NE olvass Drugs Bunnyt, nagyon sok hülyeséget összehord, inkább Daniel Gray-t olvass, ő kicsit okosabb

2016. szept. 4. 16:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Aha, és szerinted ezek a gyurmagyurkák ilyen pontosan tisztába vannak azzal, hogy minden mindennel összefügg, és ha ezt szeded, akkor még azt is meg amazt is kell? Fenét. Ők egyszerűen csak gyorsan akarnak látványos izmokat, a többi dologba meg szarnak bele egy jókorát. Ezért van mindegyiknek teleszart búvárruha alkata...
2016. szept. 4. 16:51
 26/28 anonim ***** válasza:
Pontosan, ezért zsírosak és vizesek mint az állat, mert nem értenek hozzá és mert azt a fos danát nyomják, de attól még nem lesz felfújt izmuk, csak hájas ge.c.ik lesznek :D
2016. szept. 4. 19:57
 27/28 anonim ***** válasza:
Na erről beszélek :) aki a Napót meg a Stanát nyomatja szakmányba, az nem izmos, az teleszart búvárruha.
2016. szept. 4. 20:19
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen, de nem értem, hogy miért engem pontoznak csak le? Nem csak én offolom a kérdést és nem írok hülyeséget, gondolom zavarja itt az embereket az aki megcáfolja a sztereotípiákat...
2016. szept. 5. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!