Miért nem látni a jó Nőket kigyúrt macsó pasasokkal?
21:05, a kox akkor is felhoz valamennyi izmot a metabolizmus folyamatának eredményeképpen, ha semmit nem edz az illető, ahogy a növekedési hormon és a tesztó is, nem véletlen van ennyi kokszos hülyegyerek aki nyakra-főre zabálja ezt a sok szart, mert komolyan azt hiszi, hogy csak eleget kell beszedni belőle, oszt akkor ő lesz a Herkules, edzeni se kell.
A "felfújt izmot" pedig konkrétan úgy kell elképzelni, hogy nem maga az izom nő meg, hanem egyszerűen vizet, zsírt és salakanyagokat tart vissza benne a szer. Többek közt a Napó is ilyen, nem véletlen becézik "paraszt-kox"-nak.
Ha szerinted hülyeséget beszélek, akkor a testépítek.hu oldalnál tégy panaszt. Ott mellesleg le van vezetve a szerek hatásmechanizmusa is, de olvashatsz Drugs Bunnyt is egész nyugodtan.
Növekedési hormon senkiben nincs akit te az utcán látsz, ezt garantálom, és az már nem felfújt izom, hanem víz és zsír, amit általában a tesztoszteron aromatizálódása okoz, ez ellen szokás antiösztrogént szedni, és persze nem methandienone-t kell szedni amit a sok nyomorék szokott.
Szerintem én teljesen tisztában vagyok a különböző szerek hatásmechanizmusaival és te meg NE olvass Drugs Bunnyt, nagyon sok hülyeséget összehord, inkább Daniel Gray-t olvass, ő kicsit okosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!