Miért nem látni a jó Nőket kigyúrt macsó pasasokkal?
Ki a jó nő? A műanyag vagy a természetesen szép?
Ki a kigyúrt? Akinek feszülnek az erei vagy akinek sportos, izmos alkata van?
13,15 ez inkább már magánügy.
A kérdésre:Ki számít jó nőnek?Ha a botoxos,plasztikai műtétes nőkre gondolsz,azok valóban inkább a szteroidos pasikkal vannak.
A természetesen jó alakú,nem plasztikai nő,szép arcú nőknél pedig már szerteágazó csoport van,hogy kik kire buknak.Nekem speciel nem tetszenek a holtig kigyúrt,szteroidos férfiak.Undorító.Én inkább az átlag kinézetűeket,inkább hasasabb fiúkat kedvelem. :)
Érdekes, én pont azt beszéltem a húgommal egyik nap, hogy a férfiaknak tetszik mindig ugyanaz. Most csak külsőről beszélve, legyen sovány és legyen hosszú a haja. Ennyi.
Nekem meg a húgomnak soha nem tetszett ugyanaz a pasi, se való életben, sem sztárok közül. Férfiből rengeteg tetszhet, a sovány, szálkás, izmos, mackós, kigyúrt. Férfiaknak meg ha tetszik egy nagydarab nő, az már valami fétisként van számontartva.
Nekem ez a kigyúrt és az izmos közt a különbség:
Első a kigyúrt, amitől kiráz a hideg, másik izmos, attól nem a hideg ráz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!