Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem látni a jó Nőket...

Miért nem látni a jó Nőket kigyúrt macsó pasasokkal?

Figyelt kérdés
Általában egyedül szoktam látni őket vagy átlagos férfiakkal az utcán.Talán nem jön be nekik és ez csak egy sztereotípia?
2016. szept. 2. 12:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%

Ki a jó nő? A műanyag vagy a természetesen szép?

Ki a kigyúrt? Akinek feszülnek az erei vagy akinek sportos, izmos alkata van?

2016. szept. 2. 13:24
 12/28 anonim ***** válasza:
28%
Akinek feszülnek az erei és úgy izmos az nem kigyúrt?
2016. szept. 2. 13:27
 13/28 anonim ***** válasza:
93%
A nők nem csak kefélésre gondolnak, hanem családalapításra, gyermeknevelésre is, és egy kigyúrt állatban kevés valószínűséggel látnak odaadó férjet, és gyereket nevelő édesapát.
2016. szept. 2. 13:30
 14/28 anonim ***** válasza:
13:27, a nagyrészük csak felfújt hobbiidióta, aki egy percet nem edzett, de a Napót meg a Stanát azt tolja szakmányba.
2016. szept. 2. 13:32
 15/28 anonim ***** válasza:
53%
#13: A nők egy része. A másik részük nem akar családot alapítani vagy nyűgnek érzi a gyereket.
2016. szept. 2. 13:39
 16/28 anonim ***** válasza:

13,15 ez inkább már magánügy.

A kérdésre:Ki számít jó nőnek?Ha a botoxos,plasztikai műtétes nőkre gondolsz,azok valóban inkább a szteroidos pasikkal vannak.

A természetesen jó alakú,nem plasztikai nő,szép arcú nőknél pedig már szerteágazó csoport van,hogy kik kire buknak.Nekem speciel nem tetszenek a holtig kigyúrt,szteroidos férfiak.Undorító.Én inkább az átlag kinézetűeket,inkább hasasabb fiúkat kedvelem. :)

2016. szept. 2. 14:41
 17/28 anonim ***** válasza:
59%
#16: Miért szeretik sokan kettészedni ezt a 2 csoportot? :D Ismerkedtem mindenféle lánnyal, az ismerőseim is. Az égvilágon semmiféle különbséget nem láttunk a plázacicák és a természetes csajok között, maximum a szépségre költött ára közötti különbséget. Átlagos, visszahúzódó lányoknak általában ugyanolyan pasi jött be, mint a cicababáknak.
2016. szept. 2. 14:57
 18/28 anonim ***** válasza:

Érdekes, én pont azt beszéltem a húgommal egyik nap, hogy a férfiaknak tetszik mindig ugyanaz. Most csak külsőről beszélve, legyen sovány és legyen hosszú a haja. Ennyi.

Nekem meg a húgomnak soha nem tetszett ugyanaz a pasi, se való életben, sem sztárok közül. Férfiből rengeteg tetszhet, a sovány, szálkás, izmos, mackós, kigyúrt. Férfiaknak meg ha tetszik egy nagydarab nő, az már valami fétisként van számontartva.

Nekem ez a kigyúrt és az izmos közt a különbség:

[link]

[link]

Első a kigyúrt, amitől kiráz a hideg, másik izmos, attól nem a hideg ráz. :D

2016. szept. 2. 15:12
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem a természetes és plázacicák között van a csoport.Hanem a buta,felszínes,beképzelt,pénzremenős lányok és az intelligens,értelmes,szerető és szép lányok között.
2016. szept. 2. 16:12
 20/28 anonim ***** válasza:
24%
14. Azt ugye tudod, hogy nem létezik az a dolog, hogy felfújt izom? Vagy ezt anatómiailag le tudod vezetni? És a testünk nem úgy működik, hogy edzés nélkül akármennyi izmot fejleszt, a szteroidok csak növelik a fehérjeszintézist (legtöbb esetben) és a tesztoszteron szintet, hülyeséget ne beszélj.
2016. szept. 2. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!