Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindenkinek ezek a...

Miért mindenkinek ezek a szereplők és nők jönnek be?

Figyelt kérdés
Néztem, vagyis kerestem a Dallas 1978-as évadjait, de ehelyett csak a 2012-es újrafeldolgozott macsós és tetovált fenekű mű női szereplősöket találtam. Valóban mindenki ezekre gerjed? Macsó férfiak meg mű tetovált nők?

2014. jún. 19. 03:22
 1/3 A kérdező kommentje:
Most mindenki a macsó izmos férfiakra, meg a mű tetovált fenekű nőkre bukik. Ennyit változott a világ 50-60 év alatt.
2014. jún. 19. 03:30
 2/3 anonim ***** válasza:

hajnalban ilyeneken vagy kiakadva? :D

Egyébként igen! Ez a mai ideál! El kell fogadni.

Régen mindenki oda volt a Baywatchos David Hasselhoffért, ma már konkrétan szembeköpnék a bundás felsõtestû, kócos hajú ürgét.

Ma már inkább Jesse Metcalfe (az új dallasból) a kidolgozott csupasz mellkasával és rosszfiús mosolyával. Ez van. Ahogy a világ, úgy a stílus is változik, más a trend mind a 80'as években, más az elvárás és az ideál.

2014. jún. 19. 05:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek jön be a műanyag!Persze ez nem jelenti azt, hogy a szőrös "ősemberre" gerjed az ember.Normális ember számára itt is az arany középút az ideális.Én például kifejezetten rosszul vagyok az ilyen tipikus üresfejű, töltött szájú, mindent szabadon hagyó rongyokban flangáló nőktől és a tetovált "macsóktól".TV-ben sem nézem szívesen.A valóságban meg az ápolt, de egyszerűbb,elegánsabb emberkék jönnek be.Legyen az ember egyszerű, de nagyszerű.
2014. jún. 19. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!