Van olyan személy rajtam kívül, aki mindig mindenkinek meg akar felelni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 20:45
2/9 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és ez már lassan kikészít:(
3/9 anonim válasza:
Nagyon durván sokan vannak ilyenek. De egyszerű a gyógymód, csak annyi az egész, hogy már csak azért se felelsz meg.
4/9 anonim válasza:
Nézd meg ezt a videót: Max Lucado: Értékes vagy
5/9 A kérdező kommentje:
Úgy értitek, ne foglalkozzak azzal amit mások mondanak, még ha szívem legmélyén az vérig sért?:D
2014. ápr. 1. 21:45
6/9 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Csak bekerültem egy gyárba dolgozni, csomó retard emberke közé és ez egy picit már átformált.
Kategorizáld az embereket. Ki az aki neked fontosabb, vagy époen egy senki a szemedben.
Vannak olyanok akik ha észre veszik hogy empatikusabb (vagy miaszösz) tulajdonságu vagy, és annál inkább a lelkedbe gázolnak. Ezeknek sose adj a véleményére.
7/9 anonim válasza:
Én abba a hibába estem bele, hogy olyan emberek véleményére adok nagy részben, akiket nem ismerek eléggé, vagy akikkel nem vagyok jóban. Azokat, akik pedig szeretnek, sokszor nem érdekel mit mondanak. Próbálok változtatni.
8/9 anonim válasza:
Egy tanulság.Pont ilyen voltam nem éri meg előbb utóbb ki tör belőled amit igazán te gondolsz.Én 17 évig igyekeztem megfelelni a férjemnek és a szüleinek, mert velük éltünk.A vége az lett a férjem be csajozott a szüleinek persze ezt tagadta ő előttük engem tett felelősé .Majd ki paterolt végül már ezt nem birtam lenyelni,és megmondtam a véleményemet,erre már ott tartunk ,hogy a gyerekeimet teljesen ellenem forditották 10 és 16 évesek,és csak is hazugságokat mond másoknak rólam.Én már nem adok mások véleményére mert azok nem tudhatják a teljes igazságot,próbálj meg magadnak megfelelni akkor tiszta marad a lelki ismereted évek múlva is nem hibáztathatsz mást csak is magad. "Ha borul a bili menekül mindenki."
9/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és boldog! Nem tudsz kibújni a bőrödből, ilyen vagy és ezt fogadd el! Légy áldás az embereknek és sok szeretet fog körülvenni, ettől leszel elégedett ember. Aki meg szrházi az boldogtalan, csak úgy tesz, mintha az lenne a tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!