Miért nem látni a jó Nőket kigyúrt macsó pasasokkal?
Figyelt kérdés
Általában egyedül szoktam látni őket vagy átlagos férfiakkal az utcán.Talán nem jön be nekik és ez csak egy sztereotípia?2016. szept. 2. 12:14
1/28 anonim válasza:
Kulsore lehet hogy bejon nekik, de ki akar egy gyuros idiotaval jarni akinek sotetseg van a fejeben es meg agressziv is?
2/28 anonim válasza:
"Miért nem látni a jó Nőket kigyúrt macsó pasasokkal?"
Mert nem közterületen dugják őket, azért.
3/28 anonim válasza:
"Miért nem látni a jó Nőket kigyúrt macsó pasasokkal?"
Én meg azt látom, kigyúrt macsó pasik csak jó nőjük van.
4/28 anonim válasza:
Nekem pl. baromira nem jönnek be, és sok nőismerősömnek se.
5/28 anonim válasza:
Egy biztos, Molnár Krisztiánnál sincsenek:D
7/28 anonim válasza:
Lehet, hogy az a jó nő csak szerinted az.
8/28 anonim válasza:
A legtöbb tényleg top nő, akit látok vagy ismerek, mind kigyúrt vagy pénzes pasival van, ha van. Vagy egyedül, mint mindenki más.
9/28 anonim válasza:
"de ki akar egy gyuros idiotaval jarni akinek sotetseg van a fejeben es meg agressziv is?"
Ennél nagyobb sztereotípiát nem tudtál volna mondani?
10/28 anonim válasza:
Mert nem az utcán vannak, hanem az úton suhannak tova márkás verdában. Amúgy meg a szórakozóhelyek televannak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!