A férfiakat miért zavarja az, hogy van büszkeségem?
Egyszer? Ki beszélt itt egyszeri alkalomról? Mert te nem.
"ez nem minden férfire érvényes, csak azokra, akikkel én találkozok,"
"Állandóan összeveszek mindegyikkel"
Te magad írtad, hogy nem egyszeri fejhajtást vársz el, hanem mindíg és mindenkitől. Nem ugyanaz.
3/3 érdekes én is ilyen vicceseket irogattam, erre ma a moderátor írt egy levelet, hogy ki leszek tiltva!
A válaszom pedig:
nem büszke vagy, hanem nem vagy elég ravasz
miért nemvagy ravasz?
mert nem vagy rászorulva
Majd, ha rá leszel szorulva mert pl. gyereket akarsz és legalább egy ideig meg akarsz tartani egy férfit, akkor becsukod a füledet, és meg sem hallod hogy milyen ostobaságokat beszélnek.
Remélem a moderátornak is tetszett amit írtam. üdvözlöm őt is
5 Akkor most húzd meg magad egy darabig, légy ravasz:D
Az amúgy ravaszság, hogy szőnyeg alá söpröm a problémát, mert egy terhet akarok venni a nyakamba?
az unokabátyáddal is azért romlott meg a kapcsolatod, mert egyszer nem volt hajlandó fejet hajtani neked?
egyébként ez rohadtul nem nőies tulajdonság
nem azt mondom, hogy egy csődtömeg legyél, de ne akarjál férfi lenni
jó, tudom nem te tehetsz róla, ilyen vagy, de ez akkor sem jó
párkapcsolatod erre nem fog rámanni, ne aggódj, mert már én is voltam együtt ilyen domináns lánnyal
ha szeretni fogod az illetőt, úgyis fejet hajtasz neki, mert félsz, hogy ha nem, elveszíted
egyébként próbálj meg fordítottan gondolkodni: te milyen férfinak tartanál egy olyan srácot, aki egyfolytában sír vagy hisztizik?
A jófejek nem utolsóként, hanem elsőként fejezik be a szövegelést. Nem az övéké az utolsó szó.
Persze elismerni a saját hibáidat nem könnyű, de aki erre képes, az nem a büszkeségéből veszít, hanem saját értékét emeli. Ellenben, aki erre nem képes, az a hírnevéből veszít.
Privátban küldenék néhány dolgot, ami segíthet átgondolni ezt, amit mondtam, ha nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!