Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiakat miért zavarja az,...

A férfiakat miért zavarja az, hogy van büszkeségem?

Figyelt kérdés
Állandóan összeveszek mindegyikkel, mert elvárják, hogy fejet hajtsak, de sose teszem meg, mindig felemelt fejjel járok, ha tetszik, ha nem. Meg kicsit fiús is a járásom, szabados, nem valami nőies és ebbe is sokszor belekötöttek már. Meg azt vettem észre, hogyha nem igazodok az ő véleményükhöz, akkor már nem vagyunk barátok. A kérdést az ihlette, hogy most romlott meg a kapcsolatom az unokabátyámmal, akit eddig imádtam. Ja és természetesen ez nem minden férfire érvényes, csak azokra, akikkel én találkozok, úgyhogy ne vegye senki általánosításnak. Felénk túl sok a macsó.

2013. nov. 9. 15:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Ezt nem büszkeségnek hívják, hanem arroganciának. A különbség, hogyha én szeretem a nagybátyámat, akkor is fejet hajtok, ha nincs igaza, mert ez mindkettőnk érdeke. Te viszont inkább hülye vagy és sutba dobod a kapcsolatot, csakhogy neked legyen igazad. Sose gondoltkodtál el még azon, hogy talán nem a macsó sok arrafelé?
2013. nov. 9. 15:08
 2/18 A kérdező kommentje:
És ő miért is nem hajthat nekem egyszer fejet ebben az életben? Engem miért is nem lehet elismerni még akkor se, ha igazam van? Na erre válaszolj.
2013. nov. 9. 15:10
 3/18 anonim ***** válasza:
42%
Büntess meg, Úrnőm, én leszek a szolgád kislány, lesem minden kívánságod!
2013. nov. 9. 15:10
 4/18 anonim ***** válasza:

Egyszer? Ki beszélt itt egyszeri alkalomról? Mert te nem.

"ez nem minden férfire érvényes, csak azokra, akikkel én találkozok,"

"Állandóan összeveszek mindegyikkel"

Te magad írtad, hogy nem egyszeri fejhajtást vársz el, hanem mindíg és mindenkitől. Nem ugyanaz.

2013. nov. 9. 15:18
 5/18 anonim ***** válasza:

3/3 érdekes én is ilyen vicceseket irogattam, erre ma a moderátor írt egy levelet, hogy ki leszek tiltva!

A válaszom pedig:

nem büszke vagy, hanem nem vagy elég ravasz

miért nemvagy ravasz?

mert nem vagy rászorulva

Majd, ha rá leszel szorulva mert pl. gyereket akarsz és legalább egy ideig meg akarsz tartani egy férfit, akkor becsukod a füledet, és meg sem hallod hogy milyen ostobaságokat beszélnek.

Remélem a moderátornak is tetszett amit írtam. üdvözlöm őt is

2013. nov. 9. 15:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Esetleg valami elveszett léleknek nincs kedve normálisan válaszolni?
2013. nov. 9. 15:21
 7/18 A kérdező kommentje:

5 Akkor most húzd meg magad egy darabig, légy ravasz:D

Az amúgy ravaszság, hogy szőnyeg alá söpröm a problémát, mert egy terhet akarok venni a nyakamba?

2013. nov. 9. 15:23
 8/18 A kérdező kommentje:
Bakker bedőltem egy troll válasznak::D
2013. nov. 9. 15:24
 9/18 anonim ***** válasza:

az unokabátyáddal is azért romlott meg a kapcsolatod, mert egyszer nem volt hajlandó fejet hajtani neked?

egyébként ez rohadtul nem nőies tulajdonság

nem azt mondom, hogy egy csődtömeg legyél, de ne akarjál férfi lenni

jó, tudom nem te tehetsz róla, ilyen vagy, de ez akkor sem jó

párkapcsolatod erre nem fog rámanni, ne aggódj, mert már én is voltam együtt ilyen domináns lánnyal

ha szeretni fogod az illetőt, úgyis fejet hajtasz neki, mert félsz, hogy ha nem, elveszíted

egyébként próbálj meg fordítottan gondolkodni: te milyen férfinak tartanál egy olyan srácot, aki egyfolytában sír vagy hisztizik?

2013. nov. 9. 16:04
 10/18 anonim ***** válasza:

A jófejek nem utolsóként, hanem elsőként fejezik be a szövegelést. Nem az övéké az utolsó szó.

Persze elismerni a saját hibáidat nem könnyű, de aki erre képes, az nem a büszkeségéből veszít, hanem saját értékét emeli. Ellenben, aki erre nem képes, az a hírnevéből veszít.

Privátban küldenék néhány dolgot, ami segíthet átgondolni ezt, amit mondtam, ha nem gond.

2013. nov. 9. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!