Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen undorodom magamtól és a féltékenykedésemtől... Az ebben a legszörnyűbb,hogy a páromra vagyok a legféltékenyebb.. És tudom,hogy ez rossz,ezért mindenképpen változni akarok,mert imádom Őt,de olyan nehéz. Nehéz elfogadni,hogy neki szerető családja van,nekem meg (hadd ne mondjam). Rossz érzés,hogy míg neki egy csettintés a tanulás,addig én megszakadok,mégsem érek el olyan eredményt mint Ő. Olyan sok jó barátja van,nekem pedig egy se. Pedig nem vagyok rossz ember,soha nem bántok senkit. Igyekszem mindenkivel kedves lenni.. és mégis. Mindezek fényében olyan semmitérőnek érzem magam,hogyaz már fáj... De a páromat imádom,Ő az én egyetlen szerelmem és mindennél fontosabb. Ezért szeretnék változni.

(18/l)

2016. aug. 20. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik.Remélem.Nem hiszem,hogy neked változnod kell.A Mi a fontos,nem az Én.Ha a Mi rendben van,akkor minden rendben van.Az a fontos,hogy jól tudod-e megítélni a Mi-t.Meg tudod: ellentétek vonzzák egymást.
2016. aug. 20. 12:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem féltékenykedni kellene rá, hanem ellesni a "trükkjeit". Ezek persze nem trükkök, hiszen, mindenki képes rá, csak nem tudja, hogyan prezentálja őket.
2016. aug. 28. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!