Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bunkó vagyok, mert meglököm...

Bunkó vagyok, mert meglököm az embereket?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok, akik beállnak az ajtóba (villamos, metró, busz, akármi), és nem lehet tőlük leszállni.

Nem fellököm, de nem is igyekszem kerülgetni őket. Simán nekik megyek, aztán meg ők vannak felháborodva.

Barátnőm szerint ez bunkóság. Szerintetek?

2016. aug. 17. 10:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
Igen, bunkó vagy!
2016. aug. 17. 11:06
 12/19 anonim ***** válasza:
22%
Na jó, de ha ez az a valaki, akire gondolok, akkor Ő direkt csinálja! Mert konkrétan van egy ilyen csaj, ezt pár hete megfigyeltem! Már többször találkoztam szerintem vele! Engem pont akkor lökött meg, amikor leszállni akartam, hogy kiengedjem a többi utast, mert ez szerintem is természetes és így illik! De még ki sem nyílt teljesen az ajtó, máris nagy erővel kilökött az ajtón! Én meg tényleg majdnem padlót fogtam! Ráadásul nem is ott utazott ahol én, mert én akkor egy német csaj mellett utaztam, de ez az illető direkt odafurakodott, csak azért hogy fellökhessen! És ez nagyon veszélyes, mert mi van, ha valaki mondjuk nekiesik valaki másnak az meg nekiesik a megállóban a korlátnak és beveri a fejét? Ezt nem szabad csinálni, mert ez rendkívül balesetveszélyes dolog!
2016. aug. 17. 11:13
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
Vigyázz nehogy valaki egyszer olyan állast adjon, hogy a balesetin kötsz ki.
2016. aug. 17. 11:29
 14/19 A kérdező kommentje:

Van itt egy kis félreértés.

Azokra gondoltam, akik a megállóban várnak, majd megáll a villamos, már tömörülnek az ajtóba, és nem engedik leszállni az embereket.

2016. aug. 17. 11:32
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
Azokat a nyomoroncokat egyértelműen félrerakom, akik ott vergődnek, hogy jobb helyet kapjanak, te meg repülj át felettük leszálláskor.
2016. aug. 17. 14:46
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem azok a bunkók, akik nem tudnak normálisan közlekedni. Ha parasztként eléd állnak, akkor megérdemlik, hogy parasztként kezeld őket.

Naponta tapasztalom, hogy rengeteg tahó közlekedik mindenhol. Elfoglalják az egész járdát, a buszon szinte lelöknek másokat, hogy hamarabb felszálljanak, megállnak a busz közepén és a hátulja üres. Volt, hogy majdnem azért késtem le buszt, mert az ilyen emberek betömörödtek, én álltam a tömeg végén és nem szálltak fel, mert a 20 perccel később jövőre vártak... Azért pár könyökléssel átjutottam rajtuk. Nyugodtan lehet ezért bunkónak tartani, de aki annak tart, az kérem, küldjön 4000 forintot a számlámra, mert annyiba került az előre megvett jegy. És ha lekésem, kuka.

Személyes véleményem szerint, az ilyen tahó embereket minden egyes ilyen viselkedés után pofon kéne vágni egyszer vagy leönteni vízzel. Pár ilyen eset után kezdenének rájönni az ok-okozati összefüggésre, mint Pavlov kutyája.

2016. aug. 17. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Betömörödtek? Hú, az furi lehetett! :-D Betömörültek, nem? Gyerekek, ne utáljátok már ennyire egymást! Ez semmire nem jó! És a parasztok meg röhögnek ezen!
2016. aug. 17. 19:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Az is bunkóság, amit ők csinálnak (azaz, hogy beállnak az ajtóba), de az is az, amit te csinálsz.

Hogy mennyire jó stratégia bunkóságra bunkósággal felelni, arról lehetne vitatkozni.

Esetleg egyszer próbáld meg, hogy megkéred őket normális hangnemben, hogy legyenek kedvesek arrébb állni, hogy le tudjatok szállni, és akkor ők is hamarabb feljutnak majd a villamosra.

2016. aug. 18. 10:00
 19/19 anonim ***** válasza:

a kérdésben nem volt egyértelmű,de már értem mire gondolsz.

tényleg bunkóság, engem is nagyon fel tud húzni, hogy odaállnak az ajtóba és szállnának fel, holott van leszálló is. nem fogják fel,hogyha utat engednek a leszállóknak akkor sokkal hamarabb fel fognak tudni szállni. komolyan nagyon retardáltak vannak. ezért sem szeretem a tömegközlekedést. tényleg 1-2 alapvető szabály lenne, amit betart mindenki. és sokkal jobb lenne a közlekedés

2016. aug. 18. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!