Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bunkó vagyok, mert meglököm...

Bunkó vagyok, mert meglököm az embereket?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok, akik beállnak az ajtóba (villamos, metró, busz, akármi), és nem lehet tőlük leszállni.

Nem fellököm, de nem is igyekszem kerülgetni őket. Simán nekik megyek, aztán meg ők vannak felháborodva.

Barátnőm szerint ez bunkóság. Szerintetek?

2016. aug. 17. 10:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Ők bunkók inkább, hogy beállnak az ajtóba. Néha nekem is elfogy a türelmem és eszembe sincs kerülgetni őket. Ha valakinek ez nem tetszik, sajnálom.
2016. aug. 17. 10:13
 2/19 anonim ***** válasza:
66%
Nehezebb napjaimon én is így közlekedek, persze csak akkor ha egyértelműen lustaságból/vakegérségből nem hagynak helyet. Azért egy "elnézést" elférne.
2016. aug. 17. 10:14
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
Jah, Te vagy az a csaj aki állandóan lökdösődik? Azt hiszem már többször találkoztunk! Nos, bevallom én nem igazán kedvellek! Szerintem bunkó vagy igen! Habár ezzel kitűnsz a tömegből az biztos! Pár napja úgy oldalba taszajtottál, hogy majd orr estem! Még jó, hogy nem voltam totál részeg, csak szalonspicces... Ez nálad a szimpátia jele egyébként? Szerintem ezt nagyon nem kellene csinálni, mert valaki akár komolyabban meg is sérülhet és akkor Te fogsz börtönbe kerülni! Ha ismerkedni akarsz szerintem azt ne így tedd, hanem úgy, hogy szólítsd meg valahogyan az illetőt, ahogy mások is csinálják. Vagy ahogy más csajok, hogy fenekeznek meg minden. Ha pedig zavar a tömeg, akkor inkább szálj fel középen vagy hátul, mint ahogy mások is, akik nem kedvelik a tömegszexet.
2016. aug. 17. 10:19
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

engem is nagyon felbosszant, amikor van hely, de betömörülnek az ajtóba és nem moccanak.

nekem is van,hogy az ajtóban állok, ha nincs hely máshol, de ha kinyílik,akkor leszállok,leengedem akik leszállnak és visszaszállok. alapvető illem. de sokan hülyék ehhez, ott szobroznak az ajtóban és leszarják,hogy más leszállna(ha szólnak is). az ilyet én is meg szoktam lökni. de ha látom,hogy le fog engedni,akkor nem csinálok semmit,hanem csak megköszönöm.

szóval én nem tartom bunkóságnak amit csinálsz. ők a bunkók,hogy nem fogják fel,hogy más leszállna,engedjék el a többieket.

2016. aug. 17. 10:26
 5/19 anonim ***** válasza:
15%
igen, ez az igazi suttyó egyik ismérve, hogy lökdösődik.
2016. aug. 17. 10:36
 6/19 anonim ***** válasza:
43%
Mert, ha teli a busz, akkor szerinted hova álljon? Egyszer löksz meg engem kispajtás és nyakon terellek miközben leszállsz.
2016. aug. 17. 10:43
 7/19 anonim ***** válasza:
22%
6-os 😂😂😂😂😂😂😂😂
2016. aug. 17. 10:50
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
# 6: Talán szállj le egy rövid időre, hogy a többiek leférhessenek a buszról. Intelligens, másokra odafigyelő ember ugyanis így szokott eljárni. De téged nem csoda, ha folyton meglöknek. Csak azt ajtóban pöffeszkedni meg kapálózni tudsz ezek szerint.
2016. aug. 17. 10:56
 9/19 anonim ***** válasza:
18%

# 8:

Szerintem leszoktam szállni, de ha előtte lök meg valaki szó nélkül akkor kapni szokott tőlem egy sallert. Egyébként max te böffeszkedsz, mert nekem a 84 kilómmal és 187 cm-es magasságommal nehéz lenne.:)

2016. aug. 17. 10:59
 10/19 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon tévedsz, ugyanis engem nem szoktak lökdösni. Miért? Mert nem állok az ajtóban, amikor mások leszállnának.
2016. aug. 17. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!