Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elítéled, kicsúfolod a furán...

Elítéled, kicsúfolod a furán beszélő embereket?

Figyelt kérdés
A környezetemben nagyon bántják, lenézik az ilyeneket, röhögnek rajtuk.
2016. aug. 16. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

a nyávogva beszélőket igen!

de pl a dadogókat, vagy beszédhibásokat nem...

23F

2016. aug. 16. 12:11
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Természetesen kicsúfolom. Anyám így nevelt.
2016. aug. 16. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Kicsufolni, elitelni azt, aki pl. dadog vagy mas beszedbibaja van, aki nem tehet errol az egeszrol, az nagyon beteges.
2016. aug. 16. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Manapság már arra is rávágják, hogy beszédhibás, aki furcsán hangsúlyoz, vagy kicsit furcsább a hangja, de azokat is akik orrhangon beszélnek. Elég szánalmas, de én nem veszek részt ebben.
2016. aug. 16. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha erőltetetten beszél furán (affektál, nyávogva p.csog, menősködésből beszél furán), akkor igen. Ill. akkor is, ha a fura beszéd mellé emberileg egy nulla, szemétkedik, akkor én sem válogatok abban, mit figurázok ki rajta.

Ha nem tehet róla, és jó fej vagy nem ismerem egyáltalán, akkor nem gúnyolom ki.

2016. aug. 16. 12:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. aug. 16. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Az attól függ, ha beszédhibás, vagyis nem tehet róla, akkor semmiképp.

Ha azonban csak egózásból, vagánykodásból csinálja, az igencsak tud idegesíteni.

Meg elnézést, de attól egyenesen a falra mászom, amikor valaki idiótán kezd gügyögni csecsemőnek, kisállatnak, vagy a partnerének.

2016. aug. 16. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ki szoktam nevetni vagy elmosolygok rajtuk,de csak ha ilyeneket hallok:adol,kapol,vágol,szeretel,dik,stb. Ezek viccesek de egyben szomorú is!
2016. aug. 17. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha úgy beszél mint Lakatos Márk akkor igen.

Hányinger az a faszi,

2022. dec. 26. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!