Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért van egyre...

Szerintetek miért van egyre több ember az utcán és a tömegközlekedési eszközökön, akik magukban beszélnek? Szinte nincs nap, hogy ne látnék egyet. (Esetenként büdösek és rángatóznak is)

Figyelt kérdés

#Budapest #bolond #Lipótmező #magában beszélő ember
2015. dec. 13. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert amióta bezárták Lipótmezőt, ezek mind szabadon járnak-kelnek
2015. dec. 13. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Én nem láttam még egyet se, mesélsz nekem privátban eseteket hogy milyeneket láttál, miről beszéltek?
2015. dec. 13. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Súlyosbodó alkohol- és drogproblémák állhatnak a háttérben.
2015. dec. 13. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy headset-et használnak és telefonálnak közben?
2015. dec. 13. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

mondhatnám azt is, hogy nem vetted észre a fejgépet, amin keresztül épp telefonálnak..

ha mégis magában beszél vakai, az sem ördögtől való, mert te is szoktál, sőt a családodban is mindenki, csak nem akarsz tudni róla..

ez egy nem is rossz emberi szokás...a hangos beszéd magammal, az bizonyos helyzetekben megerősít..

figyeld csak meg, hogy hány 150 IQ feletti ember is beszél magában..

úgy mellesleg az a legjobb társaság, amikor magamban beszélek. sosincs vita.

azok akik büdösek, és rángatóznak már talán más szitu..

néha figyeld magad.. hasonló a fogszívás, fogpiszkálás körömmel, orrbányászás, takonyfelszívás, köpés, fingás, amiről azt hisszük nem hallja más, csoszogás, ideges lökdösődés a buszon..stb..

a levesszürcsölés, böfögés, a mosatlan fog és az ebből eredő büdös lehellet már a neveletlenség kategória..

az OPNI helyett van más.

2015. dec. 13. 10:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem telefonálnak es kifejezetten a BKK járataira gondoltam, vidéken nem tudom mi a helyzet. Azt kizartnak tartom, hogy 150 feletti legyen az IQ szintjük. Azt elfelejtettem írni, hogy a monológjuk 90%-a káromkodás. Sokszor meg ránéznek egy-egy emberre és úgy beszélnek...
2015. dec. 13. 12:00
 7/7 zgyzgy ***** válasza:
100%

A túlzsúfolt nagyvárosokban mindig sok a bolond.

A városi léttől sokan megkattannak.

2015. dec. 13. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!