Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, hogy az összes tömegközlekedési járművön a jó csajokat nézem? =D Mert tényleg szeretnék egy barátnőt, de ugye többen is azt mondják, hogyha erőlteti az ember, nem lesz jó.
Ez erőltetésnek számít?
És,ha igen akkor éljem az életem és szokjak le erről? :)
16 éves srác vagyok :)
Köszönöm előre a válaszokat.
Ez nagyon aranyos volt.:)
De 1. attól, h a buszon megnézed a lányok fenekét még nem lesz barátnőd.
2. amikor majd lesz (és én is azt tanácsolom, h ne sürgesd, eljön az!) akkor is meg fogod nézni a feneküket, még ha diszkrétebben is - a bnőd miatt persze;) 22/L
Ha csak nézed, de nem szólítod meg őket az nem túl jó.
Erőltetésnek az számít, ha függsz az eredménytől, hogy legyen már egy csajod.
Ha viszont úgy állsz hozzá, hogy itt egy jó csaj, megismerem és ha jó fej akkor esélyt adok neki, hogy összejöjjön velem, akkor menni fog. :)
Addig, amíg a jó csajokat nézed, addig még jó, na de ha a jó pasikat kezded el nézni!!!
Hidd el, nem vagy beteg, ez még természetes.
Második válaszadónak,annyit h bennem van az hogy odamenni,de csak akkor,ha pl. felvettük a szemkontaktust,mer' hanem nem akarnék koppani :D
=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!