Miért zavarja az az embereket, hogy nekem van pénzem?
Miért van az, hogy veszek egy új autót és rögtön jön az anyázás, hogy én gazdag vagyok. Ha van pénzem miért ne tehetném meg? Mi van ha gazdag vagyok, ez őt miért bántja?
Inkább sír a szája, hogy jaj ő csóró meg adjak neki pénzt stb. ....dolgozzon meg a pénzért ahogy mindenki más is.....
Te, figyel már! Hallottál már olyanról, hogy valaki agyon dolgozza magát, még sincs pénze, mert nem fizetik meg?
Talán ezért irritálja a viselkedésed.
Egyébként meg minek foglalkozol vele, ülj be a kocsidba és húzz el az Északi-sarkra.
A lehetőség mindenkinek megvan csak van aki él vele és van aki nem.
Azért foglalkozok vele mert 20éve a haverom. Egy helyről indultunk, csak nem ugyanott értünk célba és ezt ő nem tudja elviselni.
Elfurikázom az autóimmal, elszállásolom a házaimban.
Na de azért konkrétan pénzt nem fogok a segge alá tenni...
"Miért zavarja az az embereket, hogy nekem van pénzem?"
Inkább azoknak zavarja aki: Lusta volt tovább tanulni(8 osztály) + pénzét hülyeségre költi(pia,cigi,kávé)
Picit igazuk van. De egyébként meg, milyen barát az olyan, aki nem örül a barátja sikereinek ? :D
18/L
"Elfurikazom az autoimmal, elszallasolom a hazaimban."
Rogan, Szijarto, Habony, Gyurcsany, te vagy az?
Hidd el, sok embert egyáltalán nem zavar, hogy van pénzed és azon autót veszel. Egy normális ember ebből nem csinál lelki problémát. Ezen az alapon a fél világ utálhatná a Rockefeller famíliát.
Talán azokat kellene megkérdezned, akik ismernek téged, és tudják, hogy honnan és hogyan szerezted a lóvét.
Az lehet, hogy tényleg zavar pár embert.
Egyebkent te megdolgoztal erte vagy te is a csaladodtol kaptad? Utobbi esetben nem jogos a papolasod a munkarol. Meg a korulotted levok kerik, igenylik, hogy fuvarozd, szallasold oket vagy te dorgolod az orruk ala, hogy "jaj Jozsi, inkabb nalam tartsuk a bulit, mindenki ott alhat es mindent megcsinalok, mert nekem sokkal szebb a hazam es sokkal jobban megy"?
Lehet a gazdagsagot nagyon szerenyen, tisztessegesen elerni es "adagolni" a kornyezetednek es lehet nagyon gusztustalanul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!