Miért zavarja az embereket az a tény, hogy én "fűevő és MGTOW" vagyok?
Egyébként én ennek ellenére soha nem szoktam elítélni másokat akik szeretik a szexet és ezért nem értem, hogy miért baj, mikor ezzel senkinek nem okozok semmi féle kárt.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Fűevő nem tudom, mi.
A másik kb. szingli pasi, aki nem nagyon szereti a nőket, de azt szereti hangoztatni.
Őszintén szólva, mikor először megláttam a kérdést azt sem tudtam hogy miről van szó. Aztán ahogy elolvastam a Huffnágeles cikket, feleszméltem hogy jéé, én is ilyen vagyok! :D
Nem vagyok meleg, nem vagyok inpotens, se antiszociális. Egyszerűen csak nem akarok párkapcsolatot. Ennek ellenére nem érzem magam magányosnak, sőt remekül érzem magam. Nincsenek kötöttségeim, senki sem szól bele az életembe, oda megyek ahova és akkor amikor én akarok. Egyszerűen nem érzek késztetést hogy szerezzek egy nőt, randizzak és házasságban éljek.
A kérdésedre: Ha látványosan kerülöd a nőket, és mindenkinek elmeséled hogy te márpedig ,,fűevő" vagy, ne csodálkozz hogy zavarja az embereket. Mikor haverok engem faggatnak csak elintézem azzal hogy: ja, ideje lenne már.
Kerülöm a témát, ha pedig konkrétan rákérdeznek inkább elterelem a szót vagy pedig kamuzok.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!