Tény hogy a Facebook teljesen az életünk része! Vannak
aki ÉRTELMESEN, s vannak akik, ÉRTELMETLENÜL
használják! Ti mit csinálnátok ha egyik napról a
másikra megszűnne a Facebook?
Figyelt kérdés
Nem csak szünetelne pár órát ,ahogy néha szokott,hanem teljesen,100%-ig meg szűnne!
Egyes emberke biztos belehalna amilyen függő a semmiért
2016. márc. 7. 11:55
3/19 anonim válasza:
Teljesen hidegen hagyna. Akikkel fontosak vagyunk egymásnak, azokkal tartjuk a kapcsolatot facen kívül. Akikkel nem, azokkal ott sem. Igazából fel nem foghatom, hogy mire ez az őrület. Sokan csak magamutogatásból vannak fenn, illetve a hülyeségeket tudják megosztani. Egy kezemen megtudom számolni, hány értékes posztot láttam eddig megosztva. Szóval nem is értem, mire ez a nagy sikere.
2016. márc. 7. 11:59
4/19 anonim válasza:
Úgy életünk része, mint az Ikarus 260-as. Felszállunk rá ha jön, de ha új buszt küldenek, akkor meg azzal utazunk.
Ha megszűnne a Facebook, lenne helyette valami más. Ha egyik napról a másikra, akkor kicsit rinyálnának egy ideig, aztán menne tovább az élet. Túléltük az iwiwet meg az msn-t is, pedig régen ha azt mondtam hogy nekem nincs, akkor úgy reagáltak mintha új szívre lenne szükségem.
2016. márc. 7. 12:02
5/19 anonim válasza:
Észre sem venném.
Egy másik kérdésnél már írtam: kb. két éve regisztráltam, mert mindenki erről beszélt, meg áradoztak milyen jó, meg milyen hasznos... nagyjából három hónap után ( kb. 200 ismerősöm volt) töröltem a regisztrációmat. Sem előtte sem azóta "be nem tettem a lábam" oda, az internet legnagyobb ostobaságának tartom.
Akikre kíváncsi vagyok azokkal tartom a kapcsolatot FB. nélkül is, a többiek meg nem érdekelnek.
Azt vettem észre, hogy sokan már nem is azért mennek el mondjuk egy étterembe, hogy egy finomat egyenek, élvezve az ételt és a jó italt, hanem hogy azt azonnal posztolhassák. Nem magát az élményt élvezik, hanem annak a megosztása az élmény.
2016. márc. 7. 12:05
6/19 anonim válasza:
nincs facebookom
2016. márc. 7. 12:06
7/19 anonim válasza:
"Tény hogy a Facebook teljesen az életünk része! "
Attól még valami nem tény, hogy te annak hiszed.
2016. márc. 7. 12:07
8/19 anonim válasza:
Bevallom, nekem hiányozna. Külföldön élek, minden barátom Magyarországon maradt, a többségükkel Fb chaten tartom a kapcsolatot. Tudom, van millió egyéb mód is, skype, viber, használom ezeket is, de a többséggel a Fb alakult ki. Nem tudom, hogyan lehet értelmetlenül használni, nem vagyok már tizenéves, én kapcsolatot tartok rajta azokkal, akik fontosak számomra, de fizikailag mostanában ritkán tudunk találkozni.
2016. márc. 7. 12:10
9/19 anonim válasza:
Hirtelen megnőne a termelékenység az összes munkahelyen:) Órákat pazarolnak az emberek erre az értelmetlen hülyeségre. Haszna a nullával egyenlő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!