Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tény hogy a Facebook teljesen...

Guti73 kérdése:

Tény hogy a Facebook teljesen az életünk része! Vannak aki ÉRTELMESEN, s vannak akik, ÉRTELMETLENÜL használják! Ti mit csinálnátok ha egyik napról a másikra megszűnne a Facebook?

Figyelt kérdés
Nem csak szünetelne pár órát ,ahogy néha szokott,hanem teljesen,100%-ig meg szűnne!
2016. márc. 7. 11:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

"Mi az a Facebook?"

Az a poén, hogy valamikor 2008-2010 környékén még ezt kérdezték mások is tőlem. Először egy haverom hívott meg, még mikor nem is volt magyar Facebook oldal, és utána nem is léptem be sokáig, majd egyetemen kezdték el használni és akkor vettem elő, de eleinte csak onnan voltak ismerősök.

Akkor még kb űrlényként néztek rám az emberek, hogy "facebook? hát az meg mi?". Aztán rá pár évre rá ugyanezek az emberek jöttek azzal hogy ha nincs facebookod, nem is vagy ember... :D

2016. márc. 7. 12:32
 12/19 A kérdező kommentje:
KB. erre számítottam! 10/10 lehúzza az FB-t mert ÉRTELMETLENÜL használja! Higgyétek el nemcsak a fényképfeltöltésről, a pózolósokról a Messengerröl van szó az FB-n! Ha egyszer ÉRTELMESEN TUDNÁTOK HASZNÁLNI az FB-t rengeteg hasznos infóval lennétek gazdagabbak! Tény hogy meg kell tanulni szűrni a mérhetetlen infót!!
2016. márc. 7. 12:36
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Én "értelmesen" használom.

Soha nem posztolgatok, csak megfigyelek, a helyi csoportokban bonyolítok adás-vételeket, és a helyi anyukákkal cserélem az infókat. Meg persze a városunk fórumját követem, mi történik.

Mégis ha megszűnne, nem érintene érzékenyen. Ja, de. Férjemmel messengeren beszélünk napközben, így az helyett kellene valami más alkalmazás a telefonra. De szerintem megoldanánk...

2016. márc. 7. 12:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Éljen 12/1
2016. márc. 7. 13:03
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

"10/10 lehúzza az FB-t mert ÉRTELMETLENÜL használja!"

Volt aki nem húzta le.

Ki vagy te ( illetve kinek hiszed magad), hogy te határozod meg, hogy mi az értelmes és mi az értelmetlen?

Aki akarja használja, aki nem akarja az nem.

Ennyi.

Számomra nincs az FB.-nek egyetlen olyan funkciója sem, amit más alkalmazással ne helyettesíthetnék, akár még hatékonyabban is.

Arra meg nem vagyok kíváncsi, hogy óvodai csoporttársam bejelöl ismerősnek, mert összefos.a magát, hogy eggyel nőjön az ismerősei száma, ha meg elutasítom akkor megy a duzzogás. Ha visszajelölöm akkor meg ömlik rám a sok idióta megosztás, a politikai propaganda, a "cuki" képek...

2016. márc. 7. 13:05
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Nagy ritkán használom. Akkor is, bizonyos csoportokat keresek. Például, horgász adok-veszek. Ebből kiindulva, tőlem, azonnal meg is szüntethetnék.
2016. márc. 7. 13:18
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
csoportok hiányoznának, de valószínűleg azok hamar átköltöznének fórumokra. akikkel meg kell, tudok más platformon is beszélgetni. szóval nem nagyon rázna meg.
2016. márc. 7. 16:15
 18/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Kénytelen lennék minden előadásra bejárni, hogy tisztában legyek az információkkal, mert jelenleg az évfolyam facebook csoportjából informálódok lol.
2016. márc. 7. 17:12
 19/19 Sunshinedoll ***** válasza:
68%
Meg végig kellene kérdeznem mindenkit, hogy mikor milyen jó bulik, programok lesznek a városban, mert azt is a facebookon szoktam megnézni :D
2016. márc. 7. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!