Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek a facebook...

Mi a véleményetek a facebook közösségi oldalról?

Figyelt kérdés

Gondoltam felteszem ezt a kérdést. 23 éves vagyok és olyan szinten utálom hogy legszívesaebben letörölném, viszont néha hasznos tud lenni a közösségi élet szempontjából, mivel csak ott lehet javarészt közvetlenebbül hirdetést feladni, egy adott termékről, használati tárgyról, pl motorról autóról véleményt olvasni. Hasznosságai alatt csak a csoportokat értem. Nyilván a második hasznos része a beszélgetés másokkal, ámde ez is csak egy funkciója a többi hasznavehetetlen belső égést előidéző szánalmas lehetősége mellett ami utálatossá is teszi. Régen ment az msn, talán arra mondanám hogy tényleg hasznos volt és ingyenes, kár hogy megszűnt, csak a skype maradt meg ami körülményes és csak akadozik.

Ami engem illet én alig járok fel, szívesen törölném onnan magam, ámde csak a hasznos csoportok miatt és egy két ismerősömmel való beszélgetés miatt használom, igaz van kb 100 ismerősöm ott, de ezekből csak 1-2 emberrel beszélek, azt is elég ritkán. Értelme nem sok van, egy zárt virtuális unalmas egysíkú világ, ahol az emberek nem veszik észre milyen szánalmas és unalmas amit művelnek, lásd szelfi, lájk, értelmetlen kommentelések, rakjuk ki hogy kapcsolatban vagyunk. Hülyeség. Volt a koliban egy ismerősöm, egy tanár, kb 300 kilós ürge, csak a facebookon él, nyomkodja magáról a szelfiket és posztolgat megállás nélkül, nyalja a libsik seggét, közben meg a hónalját vakargatja és büdös mint egy migráns szállás. Szégyen!

Sajnos a világ itt tart, kimegyek az utcára, mindenkinek a kezében az érintőképernyős okosbiszbasz, szét se néz, csak nyomkodja. Ilyenkor az összesnek eltörném a kezét.

Egy észrevétel egy fiatal 23 éves sráctól a mai világról: Világunk butul, visszafelé halad, elkorcsosul, senki nem akar dolgozni. Az emberek beképzeltté válnak, azt hiszik ők Isten kiválasztottjai, mert egyetemet végzettek, vagy mert a nevük előtt ott a dr és vidék az már számításba se jöhet mint munkalehetőség. pl egy 6-7ezres kisváros, csak Budapest.

Szégyellem hogy a 21. században élek és rosszul vagyok tőle!

2016. febr. 29. 12:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
Most aztán jólmegaszontad, ggwp.
2016. febr. 29. 12:49
 2/17 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy változás, vagy elfogadod vagy nem, ez van.
2016. febr. 29. 12:52
 3/17 anonim ***** válasza:
igaza van a kérdezőnek, GG WP honored
2016. febr. 29. 12:53
 4/17 anonim ***** válasza:
39%
*Az pedig külön megjegyezném, hogy ilyen véleménnyel nem hiszem, hogy akárkit is butának, elkorcsosultnak nevezhetsz. Tanulj egy kis önkritikát.
2016. febr. 29. 12:54
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem a fegyver öl hanem az ember...

A facebook olyan mint a példában a fegyver...lehetne jóra is használni, de az emberek idióták hozzá és minden gyökérségre használják és rossz irányba viszi őket, mert a csordaszellem miatt ezt látják "menőnek"...

Ezen kívül a 10001 veszélyéről most ne is beszéljünk...

Az összes olyan idióta megérdemli aki a facebook miatt megkárosodik...előbb kéne gondolkodni, van az a vicces kép, hogy a kislány kiírja: "6-án megyünk 5 napra nyaralni, a kutyát beadjuk az unokatesómékhoz" erre alatta: "Ezt a bejegyzést 3 betörő kedveli".

Vannak sikertörténetek és buktatók is...erről készült is egy film ami elég jól bemutatja milyen jó és milyen rossz sülhet ki miatta, de főleg az emberi hülyeség itt a veszélyforrás...

23F

2016. febr. 29. 12:58
 6/17 anonim ***** válasza:
Én is nyomkodom a telóm, gyere és tördel a kezem
2016. febr. 29. 12:59
 7/17 anonim ***** válasza:
11%
Kritizálni könnyű, de értelme nem sok van. Ha nem tetszik nem kell használni. Ha meg valaki használja az az ő dolga.
2016. febr. 29. 13:01
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

"Az emberek beképzeltté válnak" - Na igen, erre te vagy az élő példa.

Amúgy annyi logikád lehetne, hogy egyetemet végzett emberek, talán azért nem pár ezres kisvárosban dolgoznak, mert ott nincs a szakmájuknak megfelelő munka és talán nem egy gyárban akarják leélni az életüket.

2016. febr. 29. 13:05
 9/17 anonim ***** válasza:
Ésszel kell használni. Kb. ennyi a titka. Ha meg ennyire zavar, nem értem, mi tart vissza attól, hogy inaktiváld a fiókod.
2016. febr. 29. 13:07
 10/17 anonim ***** válasza:

"a világ változik"

persze, de muszáj, hogy visszafelé változzon? :D

2016. febr. 29. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!