Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek a facebook...

Mi a véleményetek a facebook közösségi oldalról?

Figyelt kérdés

Gondoltam felteszem ezt a kérdést. 23 éves vagyok és olyan szinten utálom hogy legszívesaebben letörölném, viszont néha hasznos tud lenni a közösségi élet szempontjából, mivel csak ott lehet javarészt közvetlenebbül hirdetést feladni, egy adott termékről, használati tárgyról, pl motorról autóról véleményt olvasni. Hasznosságai alatt csak a csoportokat értem. Nyilván a második hasznos része a beszélgetés másokkal, ámde ez is csak egy funkciója a többi hasznavehetetlen belső égést előidéző szánalmas lehetősége mellett ami utálatossá is teszi. Régen ment az msn, talán arra mondanám hogy tényleg hasznos volt és ingyenes, kár hogy megszűnt, csak a skype maradt meg ami körülményes és csak akadozik.

Ami engem illet én alig járok fel, szívesen törölném onnan magam, ámde csak a hasznos csoportok miatt és egy két ismerősömmel való beszélgetés miatt használom, igaz van kb 100 ismerősöm ott, de ezekből csak 1-2 emberrel beszélek, azt is elég ritkán. Értelme nem sok van, egy zárt virtuális unalmas egysíkú világ, ahol az emberek nem veszik észre milyen szánalmas és unalmas amit művelnek, lásd szelfi, lájk, értelmetlen kommentelések, rakjuk ki hogy kapcsolatban vagyunk. Hülyeség. Volt a koliban egy ismerősöm, egy tanár, kb 300 kilós ürge, csak a facebookon él, nyomkodja magáról a szelfiket és posztolgat megállás nélkül, nyalja a libsik seggét, közben meg a hónalját vakargatja és büdös mint egy migráns szállás. Szégyen!

Sajnos a világ itt tart, kimegyek az utcára, mindenkinek a kezében az érintőképernyős okosbiszbasz, szét se néz, csak nyomkodja. Ilyenkor az összesnek eltörném a kezét.

Egy észrevétel egy fiatal 23 éves sráctól a mai világról: Világunk butul, visszafelé halad, elkorcsosul, senki nem akar dolgozni. Az emberek beképzeltté válnak, azt hiszik ők Isten kiválasztottjai, mert egyetemet végzettek, vagy mert a nevük előtt ott a dr és vidék az már számításba se jöhet mint munkalehetőség. pl egy 6-7ezres kisváros, csak Budapest.

Szégyellem hogy a 21. században élek és rosszul vagyok tőle!

2016. febr. 29. 12:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"senki nem akar dolgozni"

Ha ez azt jelenti, hogy napi 8-10-12 órát olyan helyen tölteni amit nem szeretek, és ezért annyi pénzt kapni amiből alig élek meg, akkor igen, nem szeretek dolgozni. Mi a probléma ezzel?

Egy éltünk van, nehogy már a 60-70%-át olyan helyen töltsük, amit utálunk.

Nem, nem lehet mindenkinek olyan munkája amit szeret! És a tanulás, szakma és diploma még nem jár azzal hogy jó fizetésed lesz!

Én örülök, hogy a 21. században élek, mert egy fiatalnak rengeteg lehetősége van arra, hogy megvalósítsa magát. Már ha van hozzá kitartása és egy kis kreativitása.

2016. febr. 29. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:

""a világ változik"

persze, de muszáj, hogy visszafelé változzon? :D"

Tudtommal semmilyen téren nincs visszafelé változás. Szociális kapcsolatok megváltoztak, de ebben semmilyen visszafelé változás nincsen, mivel konkrétan átalakult.

2016. febr. 29. 13:33
 13/17 anonim válasza:
Az alap ötlet, mint közösségi oldal jó, viszont nagyon sok bug van benne és alacsony a védelmi rendszerük, ezért nem éri meg fontos infókat tárolni benne...
2016. febr. 29. 14:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Facebook nélkül is volt világ. Boldogok voltunk? Többnyire. Kis 10 éveseknek jobb telefonjuk van, mint nekem (18), dehát... és mi konzervatívok vagyunk lehurrogva. Such is life.
2016. febr. 29. 19:04
 15/17 A kérdező kommentje:

"Amúgy annyi logikád lehetne, hogy egyetemet végzett emberek, talán azért nem pár ezres kisvárosban dolgoznak, mert ott nincs a szakmájuknak megfelelő munka és talán nem egy gyárban akarják leélni az életüket."

Logikával írtam mindezt, mivel tapasztalatból írtam ezt a kérdést.

Nem idézek végig mindenkit, mert nicns hozzá kedvem, csak átfutottam rajtuk. Akik ide nekem válaszolgatnak nyilván szerintük ők a normális réteg én meg a hulladék. Ehhez csak gratulálni tudok. Mivel le is írták hogy én egy beképzelt hülyegyerek vagyok, úgy hogy még csak nem is ismernek. Igen, tudom, fáj az igazság, leírtam a nem tetszésemet a mai világról. ÉS igazat írtam, és ez nem tetszett senkinek. Nyilván nekem is vannak hibáim, de nem vagyok beképzelt. Tapasztalatból írtam, mivel sok egyetemista ismerősöm van, és sok orvossal volt dolgom szakmai szinten akiknek nem kellett a vidéki korrekt árú megbecsült állás, csak a budapesti.

És joggal mondom mindezeket amiket leírtam, mert a facebook gyönyörűen tükrözi az emberek jellemét, csak úgy mint az ide írogató lúzerek vélemény kinyilvánítása. Ők elmondhatják a véleményüket de én nem mert én egy szemétláda vagyok. Igaz? Ha már nem értek egyet velük menjek a fenébe.

2016. febr. 29. 20:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Jól van, akkor csak annyit, hogy én azért mentem nagyvárosba, mert nem a szakmámban állás. Szívesen laknék faluban, de nem fogok egy gyárban dolgozni. Nem ez életem vágya. Ennyit a logikádról.

A facebookot meg aki használni akarja, használja.

Meg kellene tanulni elfogadni másokat, nem játszani itt a "én mindent tudok és megváltom a világot" szerepet.

2016. márc. 2. 13:23
 17/17 A kérdező kommentje:

Még mindig nem érted gyerek. Van egy jó állásajánlat faluban és a diplomás nagy ember telibe szarja, mer neki pöst köll.

A te logikád totálisan ellentmondásos, megindoklom és nyomod tovább a rizsát. Hát hajrá. ÉS miért kell hogy visszafelé változzon, hát pont nem kéne, de a hozzád hasonlóktól lesz kegyetlenül rossz jövője az utókornak.

2016. márc. 2. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!