Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
Már vagy 4 hónapja nincs Facebook egyéb okok miatt szerintetek ez ciki? Szeretnék újra hogy vehetnem rá anyát hogy újra megengedje?2014. dec. 8. 19:48
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki! Akinek tényleg fontos vagy az megtalál fb nélkül is!
2/5 anonim válasza:
" egyéb okok miatt "
a szöveged második részében ezt az egyéb okot le is írtad, édesanyád eltiltott tőle, bizonyára megvolt rá az oka, gondolom még 14 sem nagyon múltál el, és fontosabb volt az internet-facebook mint a tanulás, ha ez nem így volt, én kérek elnézést..
de a kérdésedre eredeti részére, miszerint "ciki-e"
nem, nem ciki, bár te ezt másképp fogod fel..
3/5 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Én kb fél éve nem haználom azt az oldalt, sokkal jobb azóta.
4/5 anonim válasza:
Nem ciki. Nekem nincs facebookom, pedig az összes osztálytársamnak van - és jééé, mégis jól érzem magam a bőrömben és vannak barátaim. :D
Azt nem tudom, hogyan vehetnéd rá édesanyádat, hogy újra használhasd, elvégre nem ismerem a történetet, hogy mi miatt tiltott el közel négy hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!