Mennyire számít/mit vonsz le abból, ha facebookon valakinek kevés/sok ismerőse van? Többi lent.
Bevallom, nekem a fb nem olyan jelentős az életemben, kb. 210 ismerősöm van. Viszont kb. 40-50 ismerőst kitöröltem. Azért, mert nem is ismerem vagy azért, mert látásból ismerem és nem akarok tőle semmit, mert unszimpatikus.
Vannak, akiknek több száz, több ezer ismerősük van és az emberek talán azt hiszik, hogy ők menők, ismertek. Vagy akinek sok lájk van a képe alatt.
Ez mind képmutatás, tudom.
De mégis mennyire befolyásolja az élőítéletet egy olyan személy, akinek több vagy kevesebb ismerőse, illetve lájkja van.
Te mit gondolsz ezekről? Fontos, hogy valaki népszerű legyen, hogy sok ember legyen ott a barátai között?
Szia!
Szerintem egyáltalán nem számít kinek mennyi ismerőse van facebook-on.
Nekem is csak 190 ismerősöm van mert sokukat letöröltem. (mert nem kell boldog-boldogtalan, hogy ismerősök legyünk)
Van aki ebben leli örömet, hogy több ezer ismerőse van sok like van a képen stb...
Nekem nem fontos, hogy sok barátom legyen.
Inkább kevés de igazi barátaim vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!