Miért zavarja az embereket az a tény, hogy én "fűevő és MGTOW" vagyok?
Egyébként én ennek ellenére soha nem szoktam elítélni másokat akik szeretik a szexet és ezért nem értem, hogy miért baj, mikor ezzel senkinek nem okozok semmi féle kárt.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nézd meg, hogy kik azok, akik elítélnek ez miatt, mindjárt megérted a dolgot.
Én sem ítéllek el, bár nem ismertem ezeket a szavakat. Engem a nők testi része érdekel, de megbízni nem tudok bennük és többségüket nem tartom túl sokra.
Kedves utolsó! :D szépen hozod a femen propaganda aszexuális agymenésèt de előtte szerintem olvass utána.
Ezek az emberek nem buz***ik nem gátlástalanok és nem is buták. Arról van szó, hogy a társadalom egy jelentős férfi részének elege van abból hogy a média állandóan ellenük uszít és a feminizmus eszement baromságait terjeszti.
Az elmúlt évtizedekben nagyobb hangsulyt kaptak ezek a hangok. A nők "egyenjogúsitása", különböző plusz jogok megadása, a férfiak elnyomásának hangsúlyozása egyre nagyobb teret nyert mindenhol. Ki nem olvas nap mint nap olyan cikket hogy ennyi meg ennyi not eroszakolnak meg, vagy ennyi meg ennyi no el "szexualis eroszak" alatt? Nekunk normalis, egeszseges onbizalmu ferfiaknak ez a szandekos megszegyenites rosszul esik, a szamok nem mondanak semmit (1000buntenybol 1 eroszak bar nem szép dolog de egyáltalán nem sok), mindenhol van ilyen..
Ezek azok a cikkek amik megprobaljak taptalajt adni a tovabbi orultsegeknek. Lasd a mostani random trump-hiszti.
Ezek az mgtow embereknek eleguk van abbol hogy ok semmi rosszat nem csinalnak a noknek, megis ezt kapjak valaszkent. Logikusan gondolkodnak es latjak azt hogy ha belemennek egy parkapcsolatba akkor abbol jo esellyel tobb a raforditas mint a haszon. (Ezt peldaul a hufnagel cikkek jol elnagyarazzak.)
A kerdezo kerdesere a valasz az hogy a feministak megprobalnak rossz fenybe feltuntetni minket ezert kapunk ilyen jelzoket. A tarsadalom hagyomanyos resze pedig meg nem fogadta el ezt az eletformat. Ez lehet az ok arra hogy miert nem fogadnak el.
Nalunk ez meg nem annyira elterjedt de peldaul japanban latvanyosan nem akarnak errol tudomast venni.
Tehát azt kell látni hogy ezek az emberek nem hülyék és nőgyűlölők hanem racionálisan gondolkodó egészséges férfiak akik a maguk módján állnak ki magukért.
Kedves kérdező: nincs miért szégyenkezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!