Miért zavarja az az embereket, hogy nekem van pénzem?
Miért van az, hogy veszek egy új autót és rögtön jön az anyázás, hogy én gazdag vagyok. Ha van pénzem miért ne tehetném meg? Mi van ha gazdag vagyok, ez őt miért bántja?
Inkább sír a szája, hogy jaj ő csóró meg adjak neki pénzt stb. ....dolgozzon meg a pénzért ahogy mindenki más is.....
Szerintem olyan hülyeség azzal magyarázni, hogy "jajj más 12 órákat dolgozik, még is minimálbért keres." És? Erről szerintem nem a kérdező tehet. Mi se vagyokunk gazdagok (sőt..), mégse kezdek el anyázni azért, mert pl. látom facebookon, hogy más ismerőseim drága autókkal furikáznak, meg külföldön nyaralnak, amig mi azt se engedhetjük meg magunknak, hogy a Balatonra elmenjünk. Meg most őszintén, ha más gazdag lenne, nem használná ki? Nem venne magának drága cuccokat, ha már egyszer telik rá? Ha a családom tehetős lenne, hülye lennék rosszabb minőségű ruhákat meg autót meg akármicsodát venni, ha megvehetném a jobbat és egyben drágábbat is.
18L
A pénzt amúgy saját magamnak szereztem nem szülőktől.
Ugyan úgy a lakótelepről indultunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!