Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, most ez tényleg igy...

Lányok, most ez tényleg igy müködik nálatok?

Figyelt kérdés

Van egy lány, voltak kisebb előzmények vele, de csak szemezés útján. Az egész munkahelyen történt, ő a szemben lévő boltnál volt.. heti párszor szoktam oda menni dolgozni, arra a helyre, és nézegettem ma is, ezzel tisztában volt, ő is nézett néha, aztán egyszer csak átjön ahol vagyok a bejárathoz közel, átjött, és megkért valamire.. De egyértelmüen az jött le hogy jelet adott, mintha akarna valamit, hogy vegyem észre vagy én lépjek nála. visszament ő is dolgozni, én meg meg is tettem amire kért, de nem tudtunk beszélni, egy szót sem váltani mert teljesen más helyen vagyunk..

Erre a nap végén, ő elöbb végzett, láttam hogy jött a csávója, találkoztak és csókolóztak.

Most komolyan, Mit várt tőlem ez a lány ? Ennyi lenne náluk ha kapcsolatban van ? Miért nem fogja vissza magát ? Miért kell még külön adni a jelet, hülyiteni?!

Tényleg nem értem.. Igy megy egyeseknél a kapcsolatból ki és újba, vagy hogy van ez, hogy képzeli el?

Nem értem ezekután.. Hagynom kéne a fenébe hogy ilyet csinál ?

2016. aug. 15. 22:14
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
30. Te találkoztál már olyan mai lánnyal, aki nem apróbb jelekben kommunikál? és akkor náluk már ez komoly erőfeszités mint kezdeményezés hogy valahogy megtegyék hogy odamenjenek férfihoz, valami érvvel hogy megmutassák magukat. Egy ilyen lánynak nem a munka az elsődleges hogy ennyire érdeke legyen az, amivel odajött, annyira látni lehetett rajta h annyira lszarja csak legyen már vége a napnak. és nem Nőről van szó, hanem lányról, Te valószinü 30as korosztály vagy, ahol már nagyobb hangsúly van a kapcsolatnak, s abban a korban teljesen mást hoz le a kezdeményezés fogalma, úgymond érettebb gondolkodással. Mellesleg ma már ezek a jelek vannak előtérbe hozva manapság. Mert a legtöbb nőnek nehezére esik, vagy nem is tudja hogyan kell kezdeményezni, hogyan menjen oda és mondja meg hogy szimpatikus és megismerné..
2016. aug. 16. 00:33
 32/39 anonim ***** válasza:
67%

Beképzeled az egészet. Nem vagy lázas?

Nem akart tőled semmit. Dolgozd fel, lépj tovább, és ne képzelődj.

2016. aug. 16. 01:02
 33/39 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj kérdező, de magadat járatod csak le egyre jobban ha nem írod le mit kért a lány.

Az igaz, hogy sok lány csak szórakozik, de korántsem biztos hogy a te esetedben is ez volt, inkább csak félreértettél valamit.Az ilyen félreértés gyakran megesik olyan férfiakkal, akik krónikus pinahiányban szenvednek.

Elvben a te oldaladon állok, de számomra egyre valószínűbb hogy a te esetedben nem az a helyzet történt, amit mi itt kiveséztünk.

2016. aug. 16. 02:10
 34/39 anonim válasza:

Kérdező. Van amelyik lány ezt csinálja szórakozásból, de ez nem azt jelenti, hogy minden lány ilyen !!

Fiúkba is van, aki nem veszi komolyan a dolgokat, csak játszadozik, de van, amelyik komolyan gondolja a kapcsolatokat.

2016. aug. 16. 10:42
 35/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, sztem te annyira ki vagy éhezve egy nőre, hogy az alap emnberi kommunikáció jeleit is romantikus jelnek véled, amikor nem is azok. Munkahelyen vagytok, neki szüksége van segítségre, te tudod a választ. Odamegy, megkér. Ez teljesen normális emberi kommunikáció egy munkahelyen. Én is kértem már szívességet úgy legalább 10 férfikollégámtól, mosolygok is rájuk, mert nem vagyok egy érzések nélküli robot, elcsevegünk... de egyiktől sem akartam többet, és ők is voltak olyan intelligensek, hogy nem azt hitték, hogy szobára hívom őket azzal, ha megkérem őket, nézzenek meg vmit a rendszerben. Sőt kértem már meg a boltban is pasast, hogy vegyen le a felső polcról cuccot, mert a 156 centimmel nem érem fel, de ő is tudta hova tenni a dolgokat. Persze, a nők hajlamosabbak apró jelekkel kommunikálni, de az nem azt jelenti, hogy minden jelzés, amit leadnak (akár egy udvariasági mosoly, akár egy tudat alatti kézmozdulat, aminek lehet 1000 más oka is, mint az, hogy tetszel neki), már arra irányul, hogy tetszel nekik...
2016. aug. 16. 10:51
 36/39 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Sejtettem, hogy meg leszek hurcolva, pedig semmi okot nem adtam rá. Nem tudom, kinek ártok azzal, hogy szemezek egy pasival néhány percig, ettől még nem hiszem, hogy megcsalnám a páromat. Ezek szerint, az én párkapcsolatom más, mert elbírjuk ezeket, és betudjuk annak, ami: egy ártatlan dolognak

Írta valaki, hogy te a nő létezését is "jelnek" veszed, nekem is ez a véleményem. Nem írod le, mit kért tőled, de nagyon úgy néz ki, hogy te dimenzionáltad túl a dolgot. Nem kell mindent túlgondolni, mert akkor már tényleg ott tartunk, hogy minden nő r.banc és te vagy az ártatlan áldozat, akit hülyítenek... ami természetesen nem igaz. ;)

2016. aug. 16. 11:01
 37/39 A kérdező kommentje:
35. mondtam már, ezzel a lánnyal nem vagyunk kolegák, teljesen más helyen dolgozik, és alig ismerjük egymást, és kb más a munkakörünk is. Nem kolegák vagyunk
2016. aug. 16. 11:37
 38/39 anonim ***** válasza:
Pont azért írtam a bolti példát is, észkombájn :).
2016. aug. 16. 11:43
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma, hogy a nők és a férfiak valahogy tejesen másképp gondolkodnak.

Egy férfi általában csak akkor kezdeményez bármiféle kommunikációt egy vadidegen lánynál, ha bejön neki, szeretne tőle valamit. Egyébként egyáltalán nem igénylik nők társaságát, inkább fiúkkal vannak.

Ezzel szemben a nők akkor is szívesen ismerkednek férfiakkal, ha egyébként nem szeretnének tőlük többet, csak egy jót beszélgetni, haverkodni, néha elmenni erre-arra együtt.

És ez egyébként néha baromi kellemetlen tud lenni...

Egy ideje új helyen vagyok gyakorlaton, ahol volt egy srác, aki tök szimpatikus volt, kedves, segítőkész. Mindezek miatt persze örültem is, ha vele voltam beosztva, mert jól elvoltunk. Néha elhívtam kávézni, vagy együtt mentünk kajálni is. Viszont folyamatosan azon kell agyalnom, hogy most vajon ő ezeket jelnek veszi és -miután burkoltan elmondtam azért, hogy foglalt vagyok, biztos, ami biztos- arra gondol, mekkora szemét vagyok, hogy húzom az agyát annak ellenére, hogy van barátom. Vagy pedig ő is annak értékeli ezt az egészet, mint aminek én: normális kommunikációra, ismerkedésre két ember között.

2016. aug. 16. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!