Lányok, most ez tényleg igy müködik nálatok?
Van egy lány, voltak kisebb előzmények vele, de csak szemezés útján. Az egész munkahelyen történt, ő a szemben lévő boltnál volt.. heti párszor szoktam oda menni dolgozni, arra a helyre, és nézegettem ma is, ezzel tisztában volt, ő is nézett néha, aztán egyszer csak átjön ahol vagyok a bejárathoz közel, átjött, és megkért valamire.. De egyértelmüen az jött le hogy jelet adott, mintha akarna valamit, hogy vegyem észre vagy én lépjek nála. visszament ő is dolgozni, én meg meg is tettem amire kért, de nem tudtunk beszélni, egy szót sem váltani mert teljesen más helyen vagyunk..
Erre a nap végén, ő elöbb végzett, láttam hogy jött a csávója, találkoztak és csókolóztak.
Most komolyan, Mit várt tőlem ez a lány ? Ennyi lenne náluk ha kapcsolatban van ? Miért nem fogja vissza magát ? Miért kell még külön adni a jelet, hülyiteni?!
Tényleg nem értem.. Igy megy egyeseknél a kapcsolatból ki és újba, vagy hogy van ez, hogy képzeli el?
Nem értem ezekután.. Hagynom kéne a fenébe hogy ilyet csinál ?
Szerintem nem jel volt, tipikusan olyan hisztérika vagy, aki a nő létezését is jelnek veszi.
Ha valaki néz, én is állandóan csekkolom, hogy bámul-e még. Ez rohadtul nem szemezés, mert úgy néz a legtöbb ilyen gyerek, mint aki munka után megvár és megkésel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!