Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, most ez tényleg igy...

Lányok, most ez tényleg igy müködik nálatok?

Figyelt kérdés

Van egy lány, voltak kisebb előzmények vele, de csak szemezés útján. Az egész munkahelyen történt, ő a szemben lévő boltnál volt.. heti párszor szoktam oda menni dolgozni, arra a helyre, és nézegettem ma is, ezzel tisztában volt, ő is nézett néha, aztán egyszer csak átjön ahol vagyok a bejárathoz közel, átjött, és megkért valamire.. De egyértelmüen az jött le hogy jelet adott, mintha akarna valamit, hogy vegyem észre vagy én lépjek nála. visszament ő is dolgozni, én meg meg is tettem amire kért, de nem tudtunk beszélni, egy szót sem váltani mert teljesen más helyen vagyunk..

Erre a nap végén, ő elöbb végzett, láttam hogy jött a csávója, találkoztak és csókolóztak.

Most komolyan, Mit várt tőlem ez a lány ? Ennyi lenne náluk ha kapcsolatban van ? Miért nem fogja vissza magát ? Miért kell még külön adni a jelet, hülyiteni?!

Tényleg nem értem.. Igy megy egyeseknél a kapcsolatból ki és újba, vagy hogy van ez, hogy képzeli el?

Nem értem ezekután.. Hagynom kéne a fenébe hogy ilyet csinál ?

2016. aug. 15. 22:14
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

"Én is csinálhatom ezt teljesen nyugodtan nőkkel, mindenféle büntudat nélkül ?"

Csinálhatod.

De még mindig hitelesebb lenne a sztori, ha leírnád, hogy mit kért a lány.

2016. aug. 15. 23:17
 22/39 anonim ***** válasza:
Priviben nem írod meg, mi volt a kérés?
2016. aug. 15. 23:22
 23/39 anonim válasza:
56%

Tehát akkor most tényleg nem fogjuk megtudni, hogy mit kért a lány? Ez olyan nesze semmi fogd meg jól kérdés volt...

Ugyanis szerintem baromira nem mind1, hogy mit kért.

Az is lehet, hogy te értettél valamit totálisan félre.

2016. aug. 15. 23:24
 24/39 A kérdező kommentje:
21:Szóval te nem bánod, ha a pasid azt mondja neked, szeret meg csak te vagy neki, közbe tart még mellette más lányokat, flörtölget kedvére? és annál próbálkozik aki csak meg tetszik neki ?. Ennyire nem érdekel a kapcsolatotok ?. ezzel csak ezt erősited
2016. aug. 15. 23:26
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Azt kérdezted, TE csinálhatod-e. Hogy TE mit csinálsz, leszarom. Az én kedvesem és én nem így bánunk egymással.

Inkább ne legyél ennyire beképzelt, hogy ha egy lány hozzád szól, máris hozzád akar menni feleségül.

2016. aug. 15. 23:27
 26/39 anonim ***** válasza:
72%
Tudod, baromira nem mindegy, hogy azt kérte feküdj le vele vagy, hogy odaad 3000 ft-ot, hogy vedd már át a futártól a sminkkészletét. -.-
2016. aug. 15. 23:38
 27/39 A kérdező kommentje:
Az mindegy hogy mit kért.. munkával kapcsolatban, amolyan segités szerüen.. de nem is ez a lényeg, hanem az hogy ezzel megadta az alapot, és kontaktusba akart kerülni. Olyan dolgot kért amit amúgy ő is megtud csinálni meg alapvető dolog, de még is hozzám jött, meg amúgy semmi közünk egymsához.. és várta a reakciókat.
2016. aug. 15. 23:38
 28/39 anonim válasza:
60%

A fene, akkor ez alapján velem a fél cég le akar feküdni. És nem mellesleg én is velük. :DDD

Ez nem jelent semmit, ne kombinálj.

2016. aug. 15. 23:41
 29/39 A kérdező kommentje:
ahol vagyok, 3an vagyunk, ugyan azt csináljuk, ők ott vannak mindig kb, és semmivel sem vagyok tapasztaltabb mint ők.
2016. aug. 15. 23:46
 30/39 anonim válasza:
80%

Nekem most már csak egy kérdésem van!

Te az élet más területein is ilyen szerencsétlen vagy?

Jobban kombinálsz mint 10 csaj együttvéve...

Gondolom nincs sok tapasztalatod a nők terén, ami nem baj, de ne gondolj bele többet a dolgokba, mint ami...

És ez a sztori szerintem nagyon nem az, amire te gondolsz.

2016. aug. 15. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!