Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek azokról,...

Mi a véleményetek azokról, akik csak azért vesznek/nem vesznek fel bizonyos ruhákat, mert (állításuk szerint) fúdemenő vagy fúdegáz, meg hogy másnak feleljenek meg? Aki meg ettől eltér, arra pedig rászállnak és trollkodnak vele?

Figyelt kérdés
Én személy szerint rendkívül sznobnak/egoistának tartom őket. Tele van a padlás ilyen divatmajmokkal,mindig azt nézik,mások mit szólnak,magukat pedig elnyomják.Nem képesek őszintén és szabadon élni,ha meg te nem olyan vagy,akkor bántani fognak,ki szerint normális ez?Igyekszem elkerülni az ilyen úrhatnám,megfelelni vágyó,nyájszellemű kispolgárokat!Inkább vessenek még azért,mert egyedi vagyok,mint hogy kövessen a nyájat.A társadalom belénk erőszakolta,hogy egyformának kell lenni,ha valaki meg szabadabb,azt mindig bántja a nyáj.De én csak a saját fejem után megyek,akaratos vagyok,és semmilyen nagyzoló,jellemtelen féreg nem mondhatja meg,hogy milyen legyek kívül belül!VANNAK MÉG EGYÉNISÉGEK??ELEGEM VAN EBBŐL A MENŐ-CIKI MENTALITÁSBÓL,remélem másnak is!

2016. aug. 3. 19:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
*19*
2016. aug. 22. 19:06
 22/27 anonim ***** válasza:
Mit akarsz?
2016. aug. 22. 19:16
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Másnak megfelelni azok akarnak,akiket könnyű manipulálni.
2016. okt. 18. 22:24
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
#16 Te vagy az,Malfoy?
2016. dec. 3. 20:42
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Solféta
2017. okt. 21. 15:54
 26/27 anonim válasza:
Hát ez kééész!! XD
2018. okt. 14. 23:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Fiffenko the fucking alien
2018. okt. 24. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!