Miért jönnek be bizonyos férfiak, ha nem vagyok meleg?
16 éves fiú vagyok.
Azt vettem észre, hogy bizonyos színészeket/hírességeket csak azért követek, mert jól néznek ki. Ez még csajoknál nem is gáz, de férfiaknál már elég furán érzem magam..
Tehát pl Aaron Paul-t, Brad Pitt-et, Jake Gyllenhaal-t jóképűnek találom, de nem gerjedek rájuk. Tehát az arcukon és a felsőtestükön kívül nem tetszik rajtuk más és nem is nagyon szoktam nézegetni mást. Ha a szexre gondolok egy férfival iszonyat kellemetlen érzés fog el, bizonyos dolgoktól pedig undor. Tehát biztos, hogy nem vagyok meleg, mert lelkileg sem érdekelnek a pasik, de akkor miért szeretem nézegetni őket?
Menőnek találom őket, kb mint 6 éve Batmant vagy hasonló kaliberű lényt, de azt hittem már kinőttem az ilyenből.
Ez normális?
Tennem kéne valamit?
ideál, példakép keresés- szeretnél valamiben hasonlítani, szeretnél sikeres lenni - ezek vannak mögötte. (egyáltalán nem szexuális a dolog!)
Lassan kinövöd- és nagyobb hangsúlyt lap a kérdés:
Ki vagyok én?
És haladsz szépen az önismereti utadon.
Aki nem növi ezt ki, az beleragad a mimetikus utánzásba, és nagyon nehezen fogja megtalálni a saját útját.
A mimetikus utánzás sok emberre jellemző. Ezen alapszik a divat szakma, a reklámok- az embereknek ezen az esendőségén gazdagodnak meg. Jó azt már 16 évesen tudni: minden ember egyszeri, megismételhetetlen csoda.Ez adja az emberi méltóságot. Ajánlom, hogy olvasd el ezt, könyvtárból vedd ki, segít a sajátutadra rátalálni: Weöres Sándor A teljesség felé
én sem vagyok meleg és undor fog el, ha meleg szexre gondolok, vagy látok (általában véletlenül történnek ilye dolgok velem, mert igyekszem kerülni ezeket a szitukat)
de szerintem azt normális dolog észrevenni, hogyha valamelyik férfi jóképű vagy jó a teste. ha feláll rá, az már nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!